Digitala årskort från och med i år

Publicerad 05 mars 2021 i Dam,Herr,Nyheter

Smidigare hantering för dig som besökare och snällare mot miljön – till årets säsong inför vi digitala årskort på både herr- och damsidan. Årskortsförsäljningen för 2021 har nu passerat 8 600.

Att gå över till digitala årskort innebär framför allt att det blir enklare för dig som besökare. Du behöver inte längre hålla ordning på det lilla plastkortet, utan ditt årskort finns alltid tillgängligt när du loggar in hos vår biljettleverantör AXS.

Att samtidigt välja ett miljövänligt alternativ ligger i linje med Malmö FF:s miljöpolicy och vårt hållbarhetsarbete.

– Ett årskort innehåller fyra gram plast och om alla, i skrivande stund, 8 600 årskortsinnehavare avstår från fysiskt årskort sparar vi i år gemensamt minst 34 kg plast. Det är tydligt att det går att använda kraften som finns kring MFF till att göra skillnad, även utanför de kritade linjerna. Här kan vi hjälpas åt att minska plastavfallet, säger Karin Heri, ansvarig för samhällsfrågor och hållbarhet i Malmö FF.

När och hur får jag mitt årskort?
Ditt årskort aktiveras direkt när betalningen är genomförd. Du kommer alltid att ha tillgång till årskortet under ”Mitt konto” på
AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar.

Tillsammans med AXS kommer vi under våren lansera möjligheten att ladda ned årskortet till telefonens Wallet/Passbook. Mer info om detta kommer före premiären.

Fysiskt kort
Vår miljö är viktig och vi vill värna om den. Därför vill vi gärna att ni väljer ett digitalt årskort som dessutom blir smidigt för dig som årskortsinnehavare.

Om du ändå önskar komplettera ditt digitala årskort med ett fysiskt kort går det att göra till en kostnad av 20 kr per årskort.

Har du redan förnyat ditt årskort kommer vi att kontakta dig via e-post där du behöver göra ett aktivt val av fysiskt kort.

huvudpartners

officiella partners