Det gick vägen: Så köper du biljett till MFF-Rangers FC

Publicerad 19 juli 2011

Med ett späckat spelschema är det dags att släppa biljetterna för medlemmar och årskortsinnehavare till nästa runda i Champions League-kvalet redan på torsdag.

Nu väntar det klassiska laget Rangers FC från Glasgow i Skottland. Det mötet inleds med en bortamatch troligtvis tisdag om en vecka med retur i Malmö veckan efter. Hemmamatchen ska spelas antingen tis 2 aug eller ons 3 aug och det troliga speldatumet i dagsläget är på onsdagen. Det återstår att bekräftas, men håll ögonen på mff.se de närmaste dagarna.
 
Medlemmar och årskortsinnehavare har förtur
För att kunna garantera att alla sin förtur måste vi släppa biljetterna i luckorna på Swedbank Stadion. (På grund av tekniska begränsningar kan vi alltså ännu inte sköta det via ticnet.se.)
 
Vi håller öppet luckorna i nordöstra hörnet nu på torsdag 21 juli  kl 16 – 20 och fredag  22 juli kl 10 – 18.
 
Visa upp ditt/dina årskort eller medlemskort och du har rätt att köpa två biljetter per kort till  matchen mot Rangers FC. I Europamatcherna bygger vi delvis om sektionerna och du får inte samma platser som i Allsvenskan. Däremot kommer vi så långt det går försöka se till att ni hamnar på en sektion i samma prisklass som ni har era årskort.
 
Matchen är vad vi kallar för en Kategori 2-match och det innebär samma priser som när vi möter exempelvis IFK Göteborg eller Djurgården.
 
Biljettsläpp allmänheten
På måndag 25 juli kl 10.00 släpps biljetterna för allmänheten på ticnet.se och i MFF Shopen.
Separat utskick angående klubbstolar och loger
Ni som har klubbstolar och loger kommer få ett separat mail på onsdag om hur ni gör för att köpa era biljetter.