Det blir ståplats mot Drogheda United

Publicerad 28 juni 2013

 

Idag blev det klart att Malmö FF tillsammans med våra supportrar öppnar upp ståplatsläktaren mot Drogheda United.

Efter beslutet att stänga av den norra ståplatsläktaren i kvalmatchen mot Drogheda United har vi fått många samtal och mail. Ur dessa samtal väcktes frågan om det fanns en möjlighet att samla in frivilliga supportrar för att ideellt montera upp stolar och på så sätt göra den norra läktaren tillgänglig.

Ett engagemang som Malmö FF tycker är båda beundransvärt och vackert.

Efter många samtal fram och tillbaka blev det idag beslutat att Malmö FF står för maskinkostnaden för att kunna lyfta in stolarna på Swedbank Stadion, och våra supportrar med grupperingarna: Supras Malmö, MFF Support, Rex Scania och MFF Tifosi 96 i spetsen hjälper till att samla in den arbetskraft som krävs för att montera upp stolarna.

Arbetet med att sätta upp stolarna kommer att påbörjas måndagen den 8 juli klocka 10-19 och fortsätta även den tisdagen 9 juli.
Alla som kan som kan avsätta några timmar är välkomna att hjälpa till.

Stort tack
MFF lyfter på hatten till alla dem som varit med att jobba fram detta beslutet. Vi riktar även ett stort tack i förskott till alla er som kommer hjälpa till att montera upp stolar.
Malmö FF är en medlemsförening och detta är ännu ett bevis på att vi är som starkast när vi arbetar tillsammans.

Biljetter
Biljetter till dem som idag har årskort på ståplats kommer att släppas på måndag eftermiddag.
Förköpet av era årskortsplatser gäller t.o.m. 4 juli. Därefter kommer biljetterna att säljas via våra vanliga försäljningsställen MFF Shopen och Ticnet.