Designa vårt nya reservställ

Publicerad 25 oktober 2013

Så här har de två senaste två reservställen sett ut. Hur vill du designa nästa ställ?

Nu har du chansen att komma med förslag på hur vårt nya reservställ ska se ut.

MFF byter design på våra matchställ vartannat år. Till 2014 är det dags för ett nytt reservställ. Nu bjuder MFF i samarbete med Puma in dig att vara med och komma med förslag på hur det kan se ut.

Här nedan kan du ladda ned filer med grundstrukturen för tröjan (välj lämplig fil utifrån vilket program du jobbar med). Utifrån den jobbar du fram ditt förslag och skickar in till info@mff.se

Ange ”Reservställ” i ämnesraden.

(Högerklicka och ta ”spara som”)

Designunderlag i ai-format
Designunderlag i ait-format
Designunderlag i eps-format
Designunderlag i jpeg-format
Designunderlag i PDF-format
Designunderlag i png-format
Designunderlag i psd-format
Designunderlag i svg-format

Viktigt att tänka på!

Ett reservställ ska kontrastera mot det ordinarie. Enligt tävlingsbestämmelserna för Allsvenskan måste bara tröja och strumpor ha kontrastverkan, men i Europaspelet måste även shortsen kontrastera.

När det gäller vår himmelsblå tröjfärg är den vald så att den kontrasterar såväl mot vitt som mot mörka färger. Men det är alltid domaren som tar beslut kring hur han uppfattar kontrastverkan. Därför kan det alltid vara bra att jobba med mönster eller klart avvikande färger.

Exempel: När vi spelat mot lag i vita tröjor har vårt himmelsblåa ordinarie ställ inte alltid godkänts, däremot har då det röd/vita stället godkänts för att ränderna skapat tillräcklig kontrastverkan.

Vi vill ha ditt förslag senast söndagen den 3 november. Lämna gärna en kort motivering och bakgrund till hur du tänkt (max 10 rader).

Vinnare kommer att utses under november och då blir alla som deltagit också kontaktade.

 

OBS! Vinnande förslag kan komma att modifieras något för att anpassas till produktionen.

 

Lycka till!