”Den fullträff jag hoppats få uppleva”

Publicerad 15 september 2005

Tom Prahl kommenterar segermatchen i Istanbul.

Tom Prahl på presskonferensen efter matchen:

– Det här är kanske den fullträff jag hoppats få uppleva under min tid i MFF. Det är bara halvlek i mötet, men vi har skaffat oss ett bra utgångsläge. Vi är mycket nöjda med att göra en sådan hundraprocentig match tillsammans – i ett sådant här utsatt läge. Det här kommer föreningen, spelarna och jag själv att må bra av.

– Att vinna mot Besiktas i Istanbul och inte släppa in något mål är vi väldigt stolta över. Vi spelade väldigt bra, väldigt disciplinerat. Hasse Mattisson och Thomas Olsson gör en jätteinsats på mitten – och Yksel Osmanovksi måste jag bara framhålla. Han gör sin bästa insats som jag sett sedan han kom tillbaka; ser ut att ha hur mycket kondition som helst plus kyla och teknik.

– Jag hoppas nu att vi kan ta med oss den här energin till allsvenskan också.