Daniel Andersson förlänger med Malmö FF

Publicerad 23 april 2008

Malmö FF:s lagkapten Daniel Andersson har förlängt sitt kontrakt med Malmö FF med fem år. Kontraktet gäller därmed till och med 2013.

Daniel Andersson
– Jag är väldigt glad. Det känns spännande med allt som händer i föreningen, inte minst Swedbank Stadion, och det blir kul att vara delaktig även framöver. Dessutom ger det en trygghet för mig och min familj att veta vad jag ska göra de närmaste fem åren. Det är ju förmodligen mitt sista kontrakt på den här nivån och det är självklart Malmö FF jag vill skriva det med.

Roland Nilsson
– Mycket roligt! Daniel är ett fullblodsproffs och ett föredöme som alltid gör det han ska. Förutom hans kvaliteter som fotbollsspelare bidrar han med sin rutin från klubblag och landslag och med en viktig del av inskolningen av de unga spelarna i klubben.