Dags för träningsmatch i Kristianstad

Publicerad 15 juli 2003

Alla friska spelare är uttagna till dagens match men Tom Prahl lovar publiken bästa manskap från start. Igår satte träningen igång med löpning i det vackra vädret.

Gårdagen började med resa till Åhus samt installation på hotellet. Man körde ett träningspass på förmiddagen som bestod av löpning samt lite repetion av olika övningar. Efter det var det dags för lunch och sedan var det några timmars ledighet. Kvällen ägnades åt frågesport- och problemlösningar gruppvis samt avslutades med gemensam grillfest.

Idag åt man en tidig lunch för att sedan träna ett pass vid 10-tiden.

Träningen sker på Åhus-Hornas vackra idrottsplats så omgivningarna så förutsättningarna för träningslägret är perfekta.

Ikväll spelar Malmö FF en träningsmatch mot en Kristianstad- och Hässleholmskombination. Matchen spelas på Kristianstads IP klockan 19.00 och laget hoppas kunna göra god PR för både föreningen.

Truppen består av alla friska spelare dvs alla förutom Jörgen Ohlsson, Alexander Malmström och Daniel Pode. Dessa rehabtränar individuellt. Ledningen lovar en stark startuppställning för att bjuda alla intresserade valuta för pengarna.

Träningslägret avslutas imorgon onsdag.

Närmast väntar två ”måste”-matcher på hemmaplan. Den 21 juli mot IF Elfsborg och den 28 mot GIF Sundsvall. Två lag som kommer att kriga för poängen samtidigt som Malmö FF behöver segrar för att behålla sin topplacering.