Dags för match!

Publicerad 10 april 2014

Klockan 14.00 öppnas grindarna till Swedbank Stadion där MFF Support bjuder på sin sedvanliga förfest på supportertorget. På lördag är det klubbveteranerna Romeo och Julia som står bakom spakarna och lovar att spela allt ifrån AC/DC till Bob Marley för att höja temperaturen inför matchen. Nedan finner du annan nyttig information gällande lördagens match.

Dags för lördagsmatch och eftermiddagsförfest! MFF Support öppnar luckan och dj-båset kl 14 och bjuder på värmare, växter, hängmöbler, spontansdans och bra snack. Du kan också köpa bortaresor, halsdukar, hoodies och en hipstertygpåse

Lördagens soundtrack sätts av klubbveteranerna Romeo & Julia Soundsystem som består av Palle Tenfalk och Rudie Lion. Båda välkända festprissar och klubbarrangörer sedan många år. På dagarna jobbar Rudie med post medan Palle släpper musik under namnet Falkman men om natten kan man se dem dra runt på Malmös gator glatt skrålandes med en påse skivor i vardera hand. Båda älskar fotboll, öl och musik så de är extremt pepp inför lördag och lovar mixa allt från AC/DC till Bob Marley via Maskinen och Linda Pira.

Hemsida: https://www.facebook.com/romeoochjulia

Biljetter och årskort
Biljetter till matchen köper du antingen i MFF Shopen eller på ticnet.se

Tre timmar innan match (13.00) flyttar biljettförsäljningen ut till biljettluckorna.
För er som ska hämta ut årskort ber vi komma till serviceluckan vid VIP-ingång 51 på den östra sidan.
Vi kommer även sälja årskort fram till en timme innan match.

Köp förköp – kom i tid
Malmö FF rekommenderar dig som vill ha en så smidigt besök på Swedbank stadion som möjligt att köpa förköp och komma i god tid till matchen. Med god tid menar vi minst en timme. Biljetter köper man på ticnet.se, i MFF Shopen och i biljettluckorna som öppnar tre timmar innan avspark. För mer information gällande biljetter och evenemanget klicka här http://www.mff.se/biljetter/villkor

En fotbollsfest med hög säkerhet
Vi vill arrangera fotbollsfester där åskådarna känner sig säkra och trygga. På våra hemmamatcher finns hundratals servicefunktionärer som hjälper er att hitta rätt och besvara era frågor. På plats finns alltid sjukvårds- och brandutbildad personal. Malmö FF gör regelbundna brandövningar och det finns två hjärtstartare på plats. Läs mer här http://www.mff.se/Biljetter/Sakerhet

 

Öppen stadion med biljettkontroll
På lördag är det öppen stadion vilket innebär att man kan gå in genom vilken ingång man vill och röra sig fritt bakom läktarna. Undantaget är gästande supportrars sektion. För att komma från nedre etage till övre etage går man via en dörr vid entrè G på södra sidan av stadion.
Observera att biljettkontroll kan förekomma på Malmö FF:s matcher och du måste alltid kunna visa upp giltig biljett/årskort.

 

Fler och bättre serveringställen
Nästan alla kiosker har byggts om och kan nu servera både grillad och kokt korv. Dessutom finns det serveringsställen för hamburgare runt om läktarna
Utanför O´Learys finns serveringstält för er som föredrar att äta innan ni går in.   

 

Gratis ansiktsmålning, hårfärgning och målade naglar
I samarbete med Praktiska gymnasiet så presenterar Malmö FF en nyhet vid familjeläktaren. Varje match kommer alla barn att kunna få en flagga målad på kinden, få håret sprayat blått eller få naglarna målade ljusblå och vita. Tjejerna på plats jobbar så fort de kan så att så många som möjligt skall kunna bli ännu mer blå!

Utfart från Kulans parkering/P-huset
Tänk på att efter matchen så är det utfart från Kulans parkering via John Ericssons väg och från P-huset via Stadiongatan.