Dags för After Work med MFF-Quiz!

Publicerad 02 maj 2013

Dags för en het fredag!

After Work med MFF-quiz
Redan klockan 16.00 öppnar vi upp Supportertorget för en klassisk After Work. Musik från scenen, MFF-quiz med chans att vinna biljetter både till Big Slap och Sean Banan, Alla som köper en dryck bjuder vi på lite tilltugg.

Förfest
Klockan 17.00 övergår After Worken till förfest tillsammans med MFF Support. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.

MFF Support fixar musiken
Vad säger då MFF Support om matchen. Jo såhär:
”Fortfarande obesegrade förfestar vi vidare. Äntligen fredagsmatch och peppen är hög! Så hög att vi kör igång så tidigt som klockan 16 med AW, hela vägen fram till avspark klockan 19. I dj-båset huserar MFF Supports styrelse själva med alltifrån gamla limiterade MFF-dängor till nyare cranky hiphop från Skåne & Queens. Meget välkomna!”

After Game
Efter matchen upprepar vi fjolårets succé med After Game. Efter matchens slut så öppnar Restaurang 1910 upp för efterfest med DJ och intervjuer fram till klockan 24.00. Det kostar 40:- och det är 18-årsgräns. 

Välkomna på en helkväll i fotbollen och festandets tecken.