Dags att söka till Fotbollsgymnasiet

Publicerad 07 november 2012

För pojkar i årskurs nio är det denna höst dags att göra sitt gymnasieval. Är du pojke och intresserad av en elitsatsning i fotboll finns två alternativ där Malmö FF sköter gymnasieträningen, Malmö Idrottsgrymnasium (på Swedbank Stadion) och Procivitas.

 

Malmö Idrottsgymnasium
Ansökan till Malmö idrottsgymnasium ska vara inne senast den 2 december och sedan kommer provspel att äga rum i början av 2013. Klicka här för ansökan och mer info. Malmö idrottsgymnasium har lokaler på Swedbank stadion och tränas på stadionområdet av MFF:s instruktiörer från de äldre ungdomslagen.

Procivitas
Ansökan till Procivitas fotboll ska vara inne senast den 1 december och sedan kommer provspel att äga rum i mitten av december 2012. Klicka här för ansökan och mer info. Procivitas har sina lokaler på Citadellsvägen 9 i Malmö och tränas på stadionområdet av instruktörer från MFF.

OBS!
Är du osäker på vilken skola du helst vill gå på eller om du kommer in på fotbollsprogrammen eller inte går det bra att söka till flera fotbollsgymnasier och sedan avgöra vilket du vill gå längre fram.