Dags att söka till fotbollsgymnasiet!

Publicerad 11 oktober 2011

Nu är det dags att söka till fotbollsgymnasiet för alla pojkar och flickor som går i nionde klass (Födda -96).

Malmö Elitidrottsgymnasium lägger grunden för framtida topprestationer inom en rad heta idrotter. Vi har i dagsläget cirka 600 elever som med hjälp av mycket duktiga och välmeriterade tränare, idrottsintresserade lärare och Malmös utmärkta träningsanläggningar, ges optimala möjligheter att lyckas i såväl idrotten som studierna. Vi är en Nationellt Godkänd Idrottsutbildning (NIU)

Du får ”idrott på skolans villkor” samtidigt som du kan få en yrkesutbildning eller en högskoleförberedande utbildning. Malmö stads Idrottsgymnasium organiseras från och med hösten 2011 av Malmö stad och Malmö Borgarskola.

Fotbollsgymnasiet är en del av Malmö Idrottsgymnasium och träningen leds av instruktörer från Malmö FF (pojkar) och LdB FC Malmö (flickor).

För att göra din ansökan gå till www.malmo.se/idrottsgymnasium senast den 1 december.

I början av januari kommer Malmö FF och Malmö Idrottsgymnasium att kalla till provträning på stadionområdet. Mer info skickas ut till samtliga sökande efter den 1 december.  

Gymnasiemässa och öppet hus
Är du intresserad av att gå fotbollsgymnasiet på Swedbank stadion men vill veta mer om verksamheten bör du besöka Gymnasiemässan i Restaurang 1910 på Swedbank stadion den 10-12 november. Malmö Idrottsgymnasium kommer även att ha öppet hus i skolan för blivande gymnasieelever den 12 november mellan 11.00-14.00.

Klicka här för att ladda ner MER INFO om Öppet hus den 12 november.

För mer info
Kontakta Barbro Sandor
Tel: 0733-329579