Dags att bli klubbstolspartner

Publicerad 21 februari 2017 i Nyheter

Kombinera nytta och nöje – med ett årskort som klubbstolspartner får du tillgång till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan! Utöver fotboll i toppklass är dina besök på Swedbank Stadion en ypperlig möjlighet att knyta nya affärskontakter och sätta guldkant på dina yrkesrelationer.

En allsvensk matchdag på Swedbank Stadion är den naturliga mötesplatsen för hela Malmös näringsliv. På Malmö FF:s allsvenska hemmamatcher samlas representanter från flera hundra olika företag vid 15 tillfällen per år. Om du vill representera med fotbollen i centrum är detta den perfekta lösningen för dig!

Besöket börjar i vår storartade Restaurang 1910 på Swedbank Stadions tredje våning. Här serveras en tvårättersmiddag med dryck, kaffe och kaka i en trivsam och öppen miljö – och från scenen skruvas stämningen upp med intervjuer och andra höjdpunkter.

Efter måltiden går ni ut till era platser som finns på de bästa platserna på arenans övre etage och insuper atmosfären de sista minuterna före match. Stolarna är vadderade för bästa sittkomfort. I pausen finns möjlighet att på nytt bege sig till restaurangen för förfriskningar och trevligt umgänge.

Sommaren 2017 är det återigen dags för Malmö FF att mäta krafterna med våra europeiska konkurrenter om en plats i Champions League. Ytterligare en anledning att säkra ditt årskort som klubbstolspartner är att din plats ger förtursrätt till hela resan av heta Europamatcher på Swedbank Stadion.

Men det är naturligtvis inte bara företagare som tar chansen att unna sig en klubbstolsplats. Om du helt enkelt vill njuta av maximal bekvämlighet från fantastiska läktarplatser på Swedbank Stadion är ett årskort som klubbstolspartner något för dig.

Välkomna!

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!

Hör av dig med dina frågor och önskemål till klubbstol@mff.se

huvudpartners

officiella partners