Dags att anmäla ditt barn till Fotbollsskolan

Publicerad 25 februari 2014

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn och alla barn mellan 6-8 år är välkomna. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum och det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra. För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju- och åttaåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningarna och spela matcher. Malmö FF har erfarna ledare i fotbollskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap.

Från den 3 mars går det att anmäla sig till fotbollsskolan i MFF Shopen (vardagar 10-18).

Anmälningsavgiften för 2014 är 1000 kr och i avgiften ingår medlemsavgift, träningsavgift samt ett träningspaket bestående av 1 t-shirt, 1 par shorts och 1 par strumpor som ert barn skall använda på träningarna.

Fotbollsskolan börjar under april. Information om träningstider och gruppindelning kommer att meddelas respektive spelare inför starten så fort anmälningarna är klara.

För frågor vänligen kontakta Tome Kackarovski:
Telefon: 040-32 66 12, 0735-28 00 60
E-post: tome.kackarovski@mff.se