Då släpps årets matchtröja

Publicerad 15 februari 2017 i Nyheter

Den allsvenska säsongen 2017 närmar sig med stormsteg. Som en del i uppladdningen kommer årets nya matchtröja från PUMA att släppas exklusivt för Malmö FF:s medlemmar på årsmötet den 3 mars.

Medlemmarna får särskild förtur att införskaffa den nya matchtröjan direkt efter att årsmötet har avslutats på fredagskvällen den 3 mars.

Den allmänna försäljningen av matchtröjan startar dagen därpå, lördagen den 4 mars. Från och med klockan 10:00 kan du köpa tröjan i MFF Shopen, i vår webbshop och i Intersportbutikerna på Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Malmö FF och PUMA har nyligen tecknat ett nytt flerårsavtal som betyder att samarbetet lyfts till en ny nivå, där MFF tar plats tillsammans med PUMA:s övriga europeiska toppklubbar. Den nya nivån innebär bland annat att PUMA tar fram en unik MFF-kollektion för match, träning och fanwear.

Inför det officiella släppet den 3 mars kan vi redan idag bjuda på en exklusiv detalj på den nya matchtröjan. På varje enskild tröja finns en etikett med en unik nummerstämpel. Etiketten är ett äkthetsintyg och garant som finns på samtliga tröjor hos PUMA:s landslag och europeiska toppklubbar.

Matchtröjan kommer att finns i storlekarna 104-4XL. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor.

Släppet av 2017 års bortatröja kommer att ske senare under säsongen. Fram till dess kommer dock 2016 års marinblå bortatröja att användas av spelarna och finnas till försäljning.Se till att följa MFF Shopen på Instagram för att få uppdateringar om den nya matchtröjan och senaste nytt om andra souvenirer: mff_shopen

huvudpartners

officiella partners