Cupmatchen mot Myresjö flyttad!

Publicerad 04 juni 2002

Malmö FF och Myresjö var överens men förbundet ville något annat. Nu spelas matchen den onsdagen den 26 juni klockan 19.00. För att stå så bra rustade som möjligt inför omstarten av Allsvenskan så spelar Malmö FF även en träningsmatch mot danska Odense på Malmö Stadion lördagen den 29 juni klockan 16.00.

Förbundet har beslutat att den här omgången av Svenska Cupen skall avgöras den 27 juni. Problemet var att Myresjö har två seriematcher samma vecka. Både Malmö FF och Myresjö var därför överens om att flytta matchen till den 19 juni istället. Förbundet var dock av en annan uppfattning och nu spelas den 26 juni och Myresjö får flytta en av seriematcherna istället. Definitiv matchdag är alltså den 26 juni klockan 19.00.

Lördagen den 29 juni klockan 16.00 spelar Malmö FF en träningsmatch mot danska Odense. Matchen spelas på Malmö Stadion och det låga inträdet kommer oavkortat att gå till Malmö FF:s ungdomsverksamhet. Endast södra läktaren kommer att vara öppen men alla årskort, även ståplats, gäller som inträde dock med fri placering. Detta som ett sista genrep inför en fantastisk julimånad. Hela fyra hemmamatcher och en bortamatch i allsvenskan och förhoppningsvis ytterligare en match i Svenska Cupen kring den 17 juli blir något att se fram emot.

Notera även att träningsmatchen mot Helsingborgs IF den 16 juni som spelas i Hässleholm har matchstart klockan 19.30 och inte 16.00 som det tidigare annonserats.