CROSSEUROPE blir ny dräktsponsor

Publicerad 14 juni 2012

Malmö FF har skrivit ett avtal med en ny dräktsponsor i form av CROSSEUROPE

I väntan på att säsongen skall dra igång har Malmö FF gjort klart med speditionsföretaget CROSSEUROPE Transport & Logistics AB som ny tröjsponsor.

 – En av våra anställda, som är en sann MFF-supporter, brukar påpeka att ”ute i Europa, talar man om Malmö”, säger Stefan Lendenfelt, trafikchef på CROSSEUROPE. Vårt namn CROSSEUROPE passar utmärkt i detta sammanhang. Vi koncentrerar oss på internationella transporter till och från Europa, försöker vara specialiserade på varje position och brinner för det vi gör. Vårt mål är att förse våra kunder med framgångsrika lösningar anpassade efter deras behov och önskemål. En övertygad kund kommer åter, en övertalad kund gör det inte. Vi hoppas att MFF:s supportrar ska få samma känsla med ett framgångsrikt lag som åter igen kommer erövra Europa. Vi ser fram emot en lyckosam säsong och är stolta över att få synas tillsammans med MFF

–  Det är med glädje MFF kan presentera CROSSEUROPE som Dräktsponsor resterade 2012. Vi erbjuder Sveriges bästa exponering när det kommer till fotbollsallsvenskan och allt fler företag börjar upptäcka det. Vi hälsar CROSSEUROPE välkommen i MFF och hoppas på ett långvarigt samarbete, säger Magnus Svensson,, försäljningschef hos Malmö FF.

 

Avtalet som gäller året ut innebär att CROSSEUROPEs logotyp kommer att exponeras i vitt på ryggen av MFF:s matchställ under varje enskild spelares siffra.