Butikschef till MFF Shopen sökes

Publicerad 20 maj 2024 i Nyheter

Precis som våra lag på planen når Malmö FF:s merchandiseverksamhet ständigt nya framgångar. För att ta nästa steg i den utvecklingen söker vi nu en driven och engagerad butikschef.

MFF Shopen har funnits sedan Eleda Stadion stod klar 2009. Med tiden har den utvecklats till en allt viktigare del av Malmö FF – framför allt relationellt som en möjlighet att stärka bandet mellan supportrar och förening, men också kommersiellt som en del av målet att öka föreningens intäkter för att bibehålla och öka vår sportsliga framgång.

Som en del i att utveckla detta säker vi nu en butikschef som kommer att vara en viktig del av utvecklingen av våra fysiska butiker. Du ansvarar för den dagliga driften av våra två butiker i Malmö på Eleda Stadion och Emporia och är en driven och engagerad butikschef som kan skapa den perfekta upplevelsen för våra trogna supportrar och besökare. 

Vi söker dig som tidigare har skapat framgång som butikschef och uppnått goda resultat genom att motivera och inspirera ditt team med erfarenhet, personlighet och målmedvetenhet.

Som person är du affärsinriktad, proaktiv och drivande. Du har förmåga att skapa god stämning och arbetsglädje samt motivera dina medarbetare. Du har också en vilja att utveckla verksamheten mot gemensamt uppsatta mål. Du är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för sport, människor, försäljning, och kundservice. Du tar ansvar för kundens upplevelse och finner en stolthet i att överträffa kundernas förväntningar. I rollen som Butikschef är du också delaktig och närvarande i operativ drift då vi ser detta som en möjlighet till coaching och löpande utveckling. Du rapporterar till merchandiseansvarig.

vi ser gärna att du:

Anvarsområden och arbetsuppgifter:

ansök


Vi ser gärna att ansökan skickas in så snart som möjligt, men senast 15/6 till  jobbansokan@mff.se

Vid frågor kontakta:  Ola Gällstad, Merchandieseansvarig

huvudpartners

officiella partners