Buda hem unika MFF-souvenirer i vår julkalender

Publicerad 27 november 2017 i Nyheter

Mellan den 1 och 24 december auktionerar vi varje dag ut matchanvända föremål från Malmö FF:s guldsäsong 2016. Alla insamlade pengar går till stöd för Henrik Superman och Ronald McDonald Hus som arbetar för att hjälpa sjuka barn och deras familjer.

Den 1 december börjar Malmö FF:s julkalender 2016. Under 24 dagar inleds varje enskild dag en auktion på Tradera, där du som budar har möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som bland annat använts av spelare i A-truppen under guldsäsongen 2016.

Auktionerna inleds varje dag på förmiddagen och löper under tre dagar.

Alla intäkter skänker Malmö FF oavkortat till de två ideella stiftelserna Ronald McDonald Hus och Henrik Superman, som Malmö FF sedan sommaren 2016 stödjer som en del av föreningens samhällsengagemang.

Gemensamt för de två stiftelserna är att de är lokalt förankrade, icke-vinstdrivande och att de arbetar för att på olika sätt hjälpa svårt sjuka barn och deras familjer.

Med intäkterna som grund är syftet att hjälpa barnen och deras familjer i vardagen. Vårt mål är att under våren kunna göra en dagsutflykt med spelare och barn i MFF-bussen, samt att hjälpa Ronald McDonald Hus med byggnationen av en ny lekplats.

Information om auktionerna dyker upp på MFF.se och i våra sociala medier. Missa inte chansen att buda hem unika MFF-souvenirer samtidigt som du stödjer familjer i en svår situation!

huvudpartners

officiella partners