Buda hem unik MFF-cykel till stöd för Musikhjälpen

Publicerad 13 december 2016 i Nyheter

Malmö FF och aktivitetscentret Fröet auktionerar ut unik MFF-cykel och cykelhjälm.

När det rensades bland övergivna cyklar tändes en idé för hur man skulle kunna ge en gammal och rostig militärcykel nytt liv. Som en gemensam aktivitet mellan personal och brukare i aktivitetscentret Fröets verkstadsgrupp gav man den gamla cykeln en ny chans och samtidigt hyllade man sitt älskade lag och sin stad.

Cykeln är en symbol för att inget är omöjligt och den är nu äntligen redo för ny ägare. Malmö FF och Fröet väljer nu, till förmån för Musikhjälpen, att auktionera ut denna unika cykel med ramstorlek 28″ med en tillhörande cykelhjälm signerad av Markus Rosenberg.

Cykeln är en klassisk stolt och stark militärcykel med anor från tider då Malmö Stadion byggdes. Den har renoverats under hösten och är i stort sett i originalutförande, dock har delar som varit hårt ansatta av slitage bytts ut, bland annat kedja och vevlager.

Ge ditt bud här

Musikhjälpen 2016

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna. Vi har en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över.

huvudpartners

officiella partners