Brons för P17 och P19 i Ligacupen

Publicerad 25 mars 2019 i Nyheter

I helgen avgjordes Ligacupen i Göteborg och såväl P17 som P19-laget åkte hem med en bronsmedalj.

Båda lagen hade tagit sig till semifinal efter ett väl genomfört gruppspel men tyvärr blev det förlust i semifinalerna mot AIK (P19) och Hammarby IF (P17).

P17

P17 kunde inte hämta sig efter en tung första halvlek som innebar underläge med 0-3 mot Hammarby IF i paus. Isak Bjerkebo kunde reducera i den andra halvleken men närmare än så kom inte MFF. Slutresultatet i semifinalen blev 1-3.

Bronsmatchen spelades mot Örgryte IS P17 och där blev det en klar seger med 5-1.

P19

P19 förlorade snöpligt på straffar i en jämn match mot AIK. Det var mållöst efter full tid men stockholmarna drog det längsta strået i straffsparksläggningen.

Även i bronsmatchen blev det motstånd från huvudstaden för P19, och där blev det vinst med 4-1 mot Hammarby IF. Tre mål av Kevin Harletun i den första halvleken säkrade segern.