Bra insats av Malmö FF U i Holland

Publicerad 24 februari 2005

Malmö FF U är på ett femdagars träningsläger i Rotterdam, Holland. I tisdags mötte man Feyenoords U-lag och förlorade knappt och idag möter man Excelsiors U-lag

Malmö FF gjorde en bra insats och tog ledningen efter två minuter genom Daniel Sliper. I andra halvlek gör Feyenoord två mål och vinner matchen men gör det lite turligt.

Alf Westerberg
” I andra halvlek har vi en ribbträff och en boll som räddas på mållinjen. Vi hade spelet och flest målchanser men fotboll går ut på att göra mål och det gjorde Feyenoord. Killarna skall dock ha all heder av sin insats. Jag är nöjd med vad de presterade mot ett så här pass kvalificerat motstånd.”

Idag möter man alltså Excelsior vars A-lag spelar i andradivisionen och är Feyenoords satellitklubb. Kvällen kommer att avslutas med UEFA-cupmatchen Feyenoord-Sporting Lissabon.

MFF-truppen innehåller 20 spelare, däribland Robin Andersson som lånas in från Kvarnby och som regelbundet tränar med MFF. Kvarnby – nyligen utsedd till årets förening av Svenska fotbollsförbundet – finns med i MFF:s nätverk och har ”levererat” några lovande spelare redan innan. Rawez Lawan, juniorlandslagsman och lärling i A-truppen, kom från Kvarnby inför förra året och i slutet av förra året skrev pojklandslagsmannen Marcus Westerlund på för MFF. Han finns också med i den trupp som reser till Holland.