Bortabiljetter till matchen mot Chelsea FC

Publicerad 01 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Det finns närmare 3000 platser för MFF-supportrar till bortamatchen mot Chelsea FC på Stamford Bridge. Från klockan 13:00, 1 oktober, har samtliga MFF:are möjlighet att köpa vouchers till matchen. Vouchers som sedan byts till riktiga biljetter i MFF Shopen.

MFF-supportrar under bortamatchen på Stamford Bridge 2019.

Efter förtursförsäljning är biljetterna från och med fredag 1 oktober klockan 13:00 släppta till allmänheten.

SEKTIONER OCH PRISER

Vi har blivit tilldelade sektioner på nedre och övre delen av den södra- och sydvästra delen på Stamford Bridge (se himmelsblå markerade sektioner på arenakartan).

Kostnaden för en voucher kommer att vara 440 kronor. Tänk på att inreseregler och restriktioner kan förändras. Biljetterna återbetalas inte.

Byta voucher mot biljett

Vouchern du får av oss är inte en giltig matchbiljett. Efter ditt köp av voucher online (välj e-biljett) byts den mot giltig matchbiljett i MFF Shopen från och med 6 oktober till 16 oktober (skriv ut vouchern eller visa upp i mobilen).

MFF Shopens öppettider:
Onsdag – Fredag: 12-18
Lördag: 10-14

Viktig information med anledning av Covid-19

I dagsläget krävs vaccinbevis eller ett negativt antigentest som är max 48 timmar gammalt för att komma in på Stamford Bridge. Aktuell information kring inresa till Storbritannien finns på swedenabroad.se

Du kommer att behöva bära munskydd i alla inomhusområden på arenan, inklusive gångarna, förutom när du äter eller dricker. Munskydd krävs inte när du sitter eller går utanför arenan.

Övriga frågor
För alla övriga frågor och support, vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners