Boozt ny huvudpartner till Malmö FF

Publicerad 16 december 2022 i Företag,Nyheter

Malmö FF hälsar Boozt välkomna i MFF-familjen! Bolaget är ny huvudpartner till föreningen och kommer från och med säsongen 2023 att synas på ärmen på herrlagets matchtröja.

Malmö FF är glada över att välkomna Malmöföretaget Boozt som ny huvudpartner till föreningen. Det innebär att Boozt kommer att synas på vänster ärm på herrlagets matchtröja från och med säsongen 2023.

Boozt logotype kommer även att finnas tryckt på de matchtröjor för herrlaget som kommande säsong säljs i MFF Shopen. Som en del i samarbetet kommer Malmö FF:s matchtröjor och delar av övriga sortiment från MFF Shopen även finnas till försäljning på Boozt.com.

– Vi är stolta över att inleda ett samarbete med en respekterad aktör som har ett stort engagemang i och omkring staden Malmö. Tack vare partnerskapet stärker vi vår lokala förankring samtidigt som Boozt är ett välkänt varumärke nationellt. Vi ser fram emot en lång och framgångsrik relation tillsammans, säger Niclas Carlnén, VD i Malmö FF.

Boozt, med huvudkontor i Hyllie, har mer än 1 000 anställda där merparten bor och arbetar i Skåneregionen. Som Nordens ledande varuhus har Boozt ambitionen att vara en självklar destination för de som vill handla sportvaror online och erbjuder ett växande utbud inom kategorin sport.

– Vi är mycket stolta att kunna samarbeta med Malmö FF, en förening med stort samhällsengagemang. Partnerskapet ligger helt i linje med vår ambition att främja idrott och föreningslivet i Norden och gör det möjligt för oss att stärka vår relation med sportälskande kunder. Vi ser fram emot att stödja den starka gemenskap som finns för Malmö FF, både i Malmö och regionen, säger Hermann Haraldsson, VD och medgrundare på Boozt.

huvudpartners

officiella partners