Blå Lördag

Publicerad 05 mars 2010

Traditionsenligt infaller det en Blå Lördag varje år när den allsvenska säsongen närmar sig. Jubileumsåret 2010 är programmet mer späckat än vanligt. Passa på att njuta av vårsolen samtidigt som det pågår massor av MFF-aktiviteter.

Blå Lördag 6 mars 2010
 
Avspark
En 28 sidig bilaga med massor av läsning inför premiären bifogas till Sydsvenskans, Kristianstadsbladets och Ystads Allehandas prenumeranter. Den kommer även att delas ut i tältet på Stortorget(se nedan) och på den officiella mottagningen.
 
Biljettsläpp
Biljetterna till den allsvenska vårsäsongen släpps klockan 10.00 både i MFF Shopen och på ticnet.se
Klicka på länken för att läsa mer om biljetter till Malmö FF:s matcher

Under våren möter Malmö FF i tur och ordning Örebro SK, Halmstads BK, BK Häcken, Djurgårdens IF, Trelleborgs FF, Åtvidabergs FF och IF Brommapojkarna.

Biljetter till matcherna finns för barn och ungdomar från 90 kronor, gäller både sittplats på familjeläktaren och ståplats och för vuxna från 140 kronor för ståplats och 170 kronor för sittplats på familjeläktaren.
 
Minnesplatta
Klockan 11.00 avtäcks en minnesplatta för att hylla de 19 grundarna av Malmö Fotbollförening. Platsen är på parkeringen mellan Malmö IP och Stadsteatern. På plats finns representanter för Malmö FF och Malmö Stad. Välkomna. 
 
Spelare i tältet på Stortorget
I och utanför sydsvenskans stjärncafé kommer det att ske flera aktiviteter mellan 12.00-15.00. Håkan Malmström och Krister Kristensson signerar boken 100 MFF-are. De första hundra som köper en bok får en halsduk utan extra kostnad. MFF-spelare är på plats mellan 13.00-15.00. 300 extra biljetter delas ut till Stjärnkortsinnehavare.

Officiell mottagning
Klockan 12.00-15.00 är det officiell mottagning på Swedbank Stadion. I Presidents Lounge med ingång via entré 31(mot Lorensborg) är alla är välkomna att lämna sin personliga hälsning till Malmö FF. Representanter från Malmö FF:s styrelse finns på plats. Vi bjuder på kaffe och tårta.

Galakväll
Klockan 18.40 öppnas grindarna och 19.10 sätter årets jubileumsfest sätter igång i Restaurang 1910 på Swedbank Stadion. De 800 gästerna bjuds på mat, dryck, underhållning och galakvällen avslutas med dans framåt småtimmarna.