Biljettsläpp till play-off-mötet med Ludogorets

Publicerad 13 augusti 2021 i Nyheter

Onsdagen 18 augusti klockan 21:00 kliver Malmö FF in i play-off till UEFA Champions League. Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter i sidled, framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Därutöver finns krav från UEFA, som från och med play-off matcherna går in som arrangör.

Till matchen mot PFC Ludogorets kommer det finnas möjlighet att köpa alternativt boka en eller två biljetter. Är du årskortsinnehavare 2021 och har fler än ett årskort, kan du ha blivit lottad på fler än en av dina platser. Din biljettlänk är då laddad med fler än 1+1 biljetter.

Så går biljettsläppet till:

FREDAG 13 AUGUSTI
Under torsdagen släpper vi biljetter till dig som efter utlottningen givits möjlighet att köpa eller boka biljett. Din förtur gäller fram till måndag men du kan fortsätta att boka alternativt köpa biljetter fram till matchdagen, onsdag 18 augusti, i mån av plats. På måndag, 16 augusti, tillgängliggör vi biljetter för alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket.

Du som blir utlottad kommer att få ett mail med länk till biljettköp som är giltig fram till och med måndag 16 augusti klockan 11:00.

OBS: Även de som inte blir utlottade till torsdagens biljettsläpp får ett mail med information och har också i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med måndag den 16 augusti.

MÅNDAG 16 AUGUSTI
Om det efter helgen återstår biljetter efter torsdagens släpp kommer alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket få möjlighet att köpa eller boka biljetter. Ett mail kommer att skickas ut cirka klockan 11:00 med länk till biljettköp.

Från och med måndag kan alla årskortsinnehavare och supportrar med Europapaket boka alternativt köpa biljetter till och med onsdag 18 augusti klockan 08:00.

ONSDAG 18 AUGUSTI
Om det skulle finnas biljetter kvar släpper vi på matchdagen upp resterande biljetter för medlemmar i Malmö FF. Även medlemmar kan köpa biljetter fram till och med klockan 19:00 (två timmar före avspark).

Finns där biljetter kvar efter klockan 19:00 (två timmar före avspark), kommer dessa biljetter att säljas till allmänheten i biljettluckan på Eleda Stadion.

Har du som årskortsinnehavare 2021 eller du med ett Europapaket inte fått ett mail av oss senast fredag 13 augusti, vänligen hör av dig till biljett@mff.se så vi kan fastställa att vi har rätt adress kopplad till dig.

TIDSLINJE ÖVER BILJETTSLÄPPET

Var bokar jag mina biljetter?

De som har möjlighet att boka biljett får ett mail med bokningslänk och instruktioner enligt tiderna ovan. Även de som inte blir utlottade till torsdagens släpp får ett mail och har i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med måndag 18 augusti.

Vad kostar en biljett?

För dig som under förra året valde att ta del av vårt Europapaket är biljetten gratis. På din biljett står det därför pris 0 kronor. För övriga (årskortsinnehavare och de med supporterpaket) gäller priskategori 2 vid allsvenska matcher.  

VAR PÅ LÄKTAREN KOMMER JAG ATT KUNNA BOKA BILJETT?

Du kommer bli erbjuden att boka biljett på den sektionen du vanligtvis sitter eller står på.

Men då restriktionerna medföljer tomma stolar på varje sektion kommer alla inte att få plats på den sektion där man har årskort. Var ute i god tid för att säkra din plats på din önskade sektion.

får jag ta med en vän?

Jag har ett Eurpoapaket och vill ta med en vän, hur gör jag?
För dig som förra året valde att ta del av vårt Europapaket är biljetten gratis. På din biljett står det därför pris 0 kronor. Bokar du två biljetter och din vän också har ett Europapaket är din väns biljett också gratis. Är din vän en årskortsinnehavare och därför inte har rätt till en gratisbiljett skulle vi uppskatta om du betalar för biljetten (enligt priskategori 2) via Swish till: 123 614 56 43 (detta är på grund av en begränsning i biljettsystemet som vi inte råder över). Biljetten går under priskategori 2 vid allsvenska matcher. Se aktuellt pris här.

Jag är årskortsinnehavare och vill ta med en vän, hur gör jag?
Är du årskortsinnehavare och väljer att bjuda med en vän som valt Europapaketet kommer Malmö FF återbetala biljetten för din vän. För att få en återbetalning behöver du mejla vännens kontaktuppgifter till biljett@mff.se.

Vänligen notera att när du bokar biljetten kommer du att behöva ange din väns mejladress och årskortsnummer om vännen har årskort.

kan jag gå på matchen själv?

Ja, du behöver inte ta med en vän till matchen. Vi har gjort det möjligt att köpa alternativt boka en singelplats på samtliga sektioner på Eleda Stadion. Tänk på att enbart välja en biljett. Vid val av två biljetter bokas automatiskt två platser och du behöver då betala för båda.

vem har varit med i utlottningen?

Alla årskortsinnehavare 2021 samt de som inte har årskort i år men som hade det under 2020 och valde Europapaketet eller Supporterpaketet när det efterskänkte sitt årskort. Malmö FF är djupt tacksamma gentemot alla som hade möjlighet att efterskänka årskorten.

hur hittar jag mitt digitala årskort eller digitala biljett?

Till årets säsong har vi infört digitala årskort. Du hittar ditt digitala årskort under ”Mitt konto” här på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar. Under ”Mitt konto” finner du även din digitala biljett för den aktuella matchen. För dig som föredrar går det lika bra att visa upp ditt fysiska årskort och en utskriven biljett vid entrén.

får allmänheten möjlighet att köpa biljett?

Om det skulle finnas biljetter kvar släpps outnyttjade biljetter upp för allmänheten och kommer finnas till försäljning i biljettluckan på Eleda Stadion från klockan 19:00 på matchdagen.

frågor

Vid frågor, kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners