Biljettsläpp till matchen mot IK Sirius FK

Publicerad 05 juli 2021 i Herr,Nyheter

På lördag får vi möjlighet att välkomna delar av vår trogna publik i en allsvensk match på Eleda Stadion. I morgon, tisdag 6 juli, klockan 12:00 släpper vi biljetterna till matchen mot IK Sirius. Här följer information om biljettsläppet.

På lördag 10 juli möter vi IK Sirius i Allsvenskan. Vi kan ta emot delar av vår trogna publik inom ramen för de regler som gäller i samhället för att motverka smittspridning. Den centrala regeln är att avståndet mellan sällskap av åskådare ska vara en meter, både i sidled och framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Till den här matchen kommer vi att göra det möjligt för åskådare i sällskap om två personer att få platser bredvid varandra. Dessutom bortfaller UEFA:s restriktioner. Det gör att vi kan ta emot cirka 5500 åskådare om alla kommer i sällskap om två personer.

Vem får möjlighet att boka biljett?

Eftersom vi har fler personer som har förtur än vad det finns platser har en lottning genomförts. MFF Support närvarade när lottningen genomfördes för att säkerställa att den skedde på ett korrekt och transparent sätt.

VEM HAR VARIT MED I UTLOTTNINGEN?

De som har varit med i lottningen är alla årskortsinnehavare 2021.

HUR VET JAG OM JAG FÅR MÖJLIGHET ATT BOKA BILJETT?

Alla som har lottats fram kommer att kontaktas via mejl. Där ges information om hur du går in och bokar din biljett. Det kommer att finnas möjlighet att boka biljett fram till och med torsdag 8 juli innan vi går vidare i lottningslistan.

får jag ta med en vän?

Av naturliga skäl tycker de flesta det är trevligare att se matcherna tillsammans med någon. Det är dessutom så att vi kan ta in fler åskådare om platserna säljs i sällskap om två personer. Vi kommer därför att lotta fram ett antal årskortsinnehavare som motsvarar hälften av de platser som finns till förfogande. Var och en av dem som lottas fram får välja en annan årskortsinnehavare att ta med sig. Både matchbiljett och årskort ska skannas vid insläppet.

På det här sättet kommer två årskortsinnehavare som normalt sett ser matcherna tillsammans att kunna göra det i stället för att lottas fram till olika matcher. Om du lottas fram att kunna köpa biljett men inte har någon annan årskortsinnehavare att gå på matchen med går det givetvis bra att endast boka en plats. Det finns ett antal singelplatser. Om du går själv uppskattar vi att du i första hand en av dessa platser.

VAD KOSTAR EN BILJETT?

Allsvenska matcher ingår i årskortet. På din biljett står det därför att priset är 0 kronor. Eftersom platserna inte räcker till alla årskortsinnehavare ber vi er vänligen att bara boka biljett om ni verkligen kommer till matchen. Notera att både matchbiljett och årskort ska skannas vid insläppet. Om ni inte har möjlighet att komma är det bättre att någon annan MFF:are får chansen i stället.    

var på läktaren kommer jag att sitta?

Eftersom reglerna säger att det ska finnas tomma stolar mellan åskådarna kommer alla inte att kunna få plats på den sektion ni brukar gå. Vi kommer att släppa biljetterna i olika slottider för att i görligaste mån göra det möjligt för så många som möjligt att boka biljett på den del av Eleda Stadion ni brukar vara på. Vänligen notera att både matchbiljett och årskort ska skannas vid insläppet. Ha årskortet och biljetten nära till hands och redo vid entrén.

BILJETTSLÄPP I SLOTTIDER

För att i görligaste mån låta så många som möjligt köpa biljett till den del av stadion ni normalt sett är på släpps biljetterna först i tidsintervaller till olika zoner.

Tisdag 6 juli klockan 12:00–16:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på långsida och långsida mitt (övre och nedre etage).

Tisdag 6 juli klockan 16:00–20:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på ståplatsläktaren, sjungande sitt och långsida yttre.

Onsdag 7 juli klockan 9:00 – 18:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på södraläktaren (övre och nedre etage) samt alla som inte köpt biljett i samband med slottiderna ovan.

Notera att alla inte kommer att kunna boka plats inom er egen zon på grund av kravet på avstånd mellan åskådarna. Ni som inte får en plats i er zon får boka biljett från onsdag 7 juli, 12:00.

VID PLATSER KVAR

Om det skulle finnas biljetter kvar efter att de utlottade haft möjlighet att köpa kommer de kvarvarande biljetterna att släppas till nästa grupp i lottningslistan. Denna försäljning öppnar torsdag 8 juli, klockan 10:00.

Vi värnar om din hälsa!
Malmö FF tar smittspridningen på största allvar och värnar om våra supportrars hälsa. För att minimera smittspridningen är det viktigt att vi alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till.

huvudpartners

officiella partners