Biljettsläpp till matchen mot Djurgårdens IF

Publicerad 10 september 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen den 18 september kl 15:00 tar vi emot Djurgårdens IF i Allsvenskan. Från och med måndagen den 13 september börjar biljettbokningen till matchen. Här följer information om hur biljettsläppet går till.

Du som årskortsinnehavare 2021, har möjlighet att boka två biljetter till matchen. Vänligen notera att vännen du tar med också måste årskortsinnehavare och att dennes årskortsnummer måste anges i samband med biljettbokningen. Till matchen mot Djurgårdens IF har vi möjlighet att välkomna ca 5500 MFF:are till Eleda Stadion.

SÅ GÅR BILJETTSLÄPPET TILL:

MÅNDAG 13 SEPTEMBER 13:00
Under måndagen släpper vi biljetter till de årskortsinnehavare 2021 som efter utlottningen givits förtur till möjlighet att boka biljett. Din förtur gäller till 13:00 den 15 september. Därefter har samtliga årskortsinnehavare möjlighet att boka biljett, det är då först till kvarn på eventuellt lediga platser.

ONSDAG 15 SEPTEMBER 13:00
Vid platser kvar kommer samtliga årskortsinnehavare 2021 ges möjlighet att boka biljett från den 15 september. Det är då först till kvarn på eventuellt lediga platser.

FREDAG 17 SEPTEMBER 11:00
Vid biljetter kvar efter att samtliga årskortsinnehavare 2021 givits möjlighet att boka biljett, kommer medlemmar i Malmö FF ges möjlighet att köpa biljett, i mån av lediga platser.

VAR BOKAR JAG MINA BILJETTER?

De som har möjlighet att boka biljett får ett mail med bokningslänk och instruktioner enligt tiderna ovan. Även de som inte blir utlottade till förtur får ett mail och har i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med onsdagen den 15 september.

VAD KOSTAR EN BILJETT?

Allsvenska matcher ingår i årskortet och biljetten för årskortsinnehavare 2021 är därför gratis. För övriga gäller priskategori 3 i Allsvenskan till matchen mot Djurgårdens IF. Se vad en biljett kostar, här.

VAR PÅ LÄKTAREN KOMMER JAG ATT KUNNA BOKA BILJETT?

Du kommer bli erbjuden att boka biljett på den sektionen du vanligtvis sitter eller står på.

Men då restriktionerna medföljer tomma stolar på varje sektion kommer alla inte att få plats på den sektion där man har årskort. Var ute i god tid för att säkra din plats på din önskade sektion.

FÅR JAG TA MED EN VÄN?

Ja, till den här matchen har vi gjort det möjligt att ta med en annan medlem eller årskortsinnehavare. Vänligen notera att du måste ange din väns årskortsnummer i samband med bokningen. Om du lottas fram att kunna boka plats men inte har någon annan årskortsinnehavare eller medlem att gå på matchen med går det givetvis bra att endast boka en plats. Det finns ett antal singelplatser. Om du går själv uppskattar vi att du i första hand väljer en av dessa platser.

HUR HITTAR JAG MITT DIGITALA ÅRSKORT ELLER DIGITALA BILJETT?

Till årets säsong har vi infört digitala årskort. Du hittar ditt digitala årskort under ”Mitt konto” här på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar. Under ”Mitt konto” finner du även din digitala biljett för den aktuella matchen. För dig som föredrar går det lika bra att visa upp ditt fysiska årskort och en utskriven biljett vid entrén.

FÅR ALLMÄNHETEN MÖJLIGHET ATT KÖPA BILJETT?

Om det skulle finnas biljetter kvar släpps outnyttjade biljetter upp för allmänheten under matchdagen.

huvudpartners

officiella partners