Biljettsläpp till matchen mot Degerfors IF

Publicerad 17 augusti 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen 21 augusti tar vi emot Degerfors IF hemma på Eleda Stadion i Allsvenskan. Från och med i dag, torsdag 19 augusti, släpper vi upp biljettbokningen för samtliga årskortsinnehavare 2021. Här följer information om hur biljettsläppet går till.

Du som årskortsinnehavare 2021, har möjlighet att boka två biljetter till matchen. Vänligen notera att vännen du tar med också måste årskortsinnehavare och att dennes årskortsnummer måste anges i samband med biljettbokningen. Till matchen mot Degerfors har vi möjlighet att välkomna ca 5500 MFF:are till Eleda Staion.

Så går biljettsläppet till:

TISDAG 17 AUGUSTI
Under tisdagen släpper vi biljetter till de årskortsinnehavare 2021 som efter utlottningen givits förtur till möjlighet att boka biljett. Din förtur gäller fram till 19 augusti. Därefter har samtliga årskortsinnehavare möjlighet att boka biljett, det är då först till kvarn på eventuellt lediga platser.

TORSDAG 19 AUGUSTI
Vid platser kvar kommer samtliga årskortsinnehavare 2021 ges möjlighet att boka biljett från den 19 augusti. Det är då först till kvarn på eventuellt lediga platser.

FREDAG 20 AUGUSTI
Vid biljetter kvar efter att samtliga årskortsinnehavare 2021 givits möjlighet att boka biljett, kommer medlemmar i Malmö FF ges möjlighet att köpa biljett, i mån av lediga platser.

Vid platser kvar?

Om det skulle finnas biljetter kvar efter att årskortsinnehavare och medlemmar i Malmö FF givits möjlighet att boka alternativt köpa biljett, kommer allmänheten ges möjlighet att köpa eventuella resterande biljetter i biljettluckan på matchdagen, från två timmar före avspark.

TIDSLINJE ÖVER BILJETTSLÄPPET.

var bokar jag mina biljetter?

De som har möjlighet att boka biljett får ett mail med bokningslänk och instruktioner enligt tiderna ovan. Även de som inte blir utlottade till torsdagens släpp får ett mail och har i mån av plats möjlighet att köpa biljetter från och med onsdagen den 11 augusti.

Vad kostar en biljett?

Allsvenska matcher ingår i årskortet och biljetten för årskortsinnehavare 2021 är därför gratis. För övriga gäller priskategori 1 i Allsvenskan till matchen mot Degerfors IF. Se vad en biljett kostar, här.

var på läktaren kommer jag att kunna boka biljett?

Du kommer bli erbjuden att boka biljett på den sektionen du vanligtvis sitter eller står på.

Men då restriktionerna medföljer tomma stolar på varje sektion kommer alla inte att få plats på den sektion där man har årskort. Var ute i god tid för att säkra din plats på din önskade sektion.

får jag ta med en vän?

Ja, till den här matchen har vi gjort det möjligt att ta med en annan medlem eller årskortsinnehavare. Vänligen notera att du måste ange din väns årskortsnummer i samband med bokningen. Om du lottas fram att kunna boka plats men inte har någon annan årskortsinnehavare eller medlem att gå på matchen med går det givetvis bra att endast boka en plats. Det finns ett antal singelplatser. Om du går själv uppskattar vi att du i första hand väljer en av dessa platser.

hur hittar jag mitt digitala årskort eller digitala biljett?

Till årets säsong har vi infört digitala årskort. Du hittar ditt digitala årskort under ”Mitt konto” här på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar. Under ”Mitt konto” finner du även din digitala biljett för den aktuella matchen. För dig som föredrar går det lika bra att visa upp ditt fysiska årskort och en utskriven biljett vid entrén.

får allmänheten möjlighet att köpa biljett?

Om det skulle finnas biljetter kvar släpps outnyttjade biljetter upp för allmänheten under matchdagen.

huvudpartners

officiella partners