Biljettsläpp till lördagens träningsmatch mot Kalmar FF

Publicerad 07 juni 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen den 12 juni klockan 15:00 spelar herrlaget träningsmatch på Heleneholms IP mot Kalmar FF. Här följer biljettinformation till matchen.

8/6 10:41 – Uppdatering: Biljetterna är nu slutsålda.

Med tanke på rådande pandemirestriktioner är kapaciteten på Heleneholms IP satt till 170 åskådare. Just nu utförs underhållsarbete och preparering av gräsmattan på Eleda Stadion inför sommarens och höstens intensiva spelschema. Av tillgängliga alternativ bedömdes Heleneholms IP som det bästa valet av spelplats för träningsmatchen.

Förtur till årskortsinnehavare
Årskortsinnehavare kommer att ha förtursmöjlighet till biljettköp mot Kalmar FF.

Pris
Vuxen 80 kr
Ungdom (t.o.m. 20 år) 50 kr

Hur köper jag som årskortsinnehavare biljett?
Biljettförsäljningen startar tisdagen den 8 juni klockan 10:00 hos MFF:s biljettleverantör AXS. Då aktiveras länken i mailet du fått från oss, som du måste använda för att genomföra ditt köp. Årskortsinnehavare har möjlighet att köpa 1-2 biljetter, först till kvarn (man behöver inte ta med en annan årskortsinnehavare).

Mailet skickas ut på tisdag klockan 09:00. Om det inte fungerar att klicka på länken, pröva att kopiera och klistra in den i webbläsaren. Har du inte fått mailet, titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

Om det mot förmodan kvarstår biljetter dagen före match kommer medlemmar få chansen till köp.

Alla behöver individuell biljett
Vänligen notera att alla besökare på matchen måste ha en individuell biljett (även barn under 5 år som under normala omständigheter inte behöver ha egen biljett).

Vid entrén visar man upp sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett) och blir då tilldelad en numrerad plats på Heleneholms IP.

Frågor
Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners