Biljettsläpp till höstens matcher inklusive Skånederbyt mot HIF!

Publicerad 03 augusti 2010

Den 4 augusti klockan 10.00 öppnar vi upp dörrarna i MFF Shopen för medlemmar i Malmö FF att köpa biljetter till höstens alla matcher inklusive ett hett Skånederby mot HIF. Övriga får ge sig till tåls till den 5 augusti då biljetterna släpps för allmänheten både på ticnet.se och i MFF Shopen.

Matcherna det gäller är i tur och ordning: Gefle IF, IF Elfsborg, Helsingborgs IF, IFK Göteborg, Kalmar FF och årets allra sista match – Mjällby AIF. Förr om åren har vi haft problem med att matcher bytt speldatum eller speltid efter att vi börjat sälja lösbiljetter, vilket skapat en del problem (och irritation). Denna gången hoppas vi undvika det genom ett lite senare släpp än normalt.

Under släppet den 4 augusti kan medlemmar köpa upp till 4 biljetter per match. Är du inte medlem i MFF 2010 kan du bli det i MFF Shopen.

Försäljningsställen för biljetter till MFF:s hemmamatcher från och med den 5 augusti
Ticnet www.ticnet.se

Ticnet Call Center tel: 077-170 70 70. Öppet må-fre 9-18, lör,sön och helgdag 10-14 (med reservation för ändringar)

MFF Shopen vid Swedbank Stadion. Vid matcher som spelas på en vardag upphör biljettförsäljningen i MFF Shopen 3 timmar före avspark och flyttas till biljettluckorna på Swedbank Stadion och på Malmö Stadion.

Lördagar och söndagar samt helgdagar öppnas biljettluckorna fyra timmar före avspark.

Bokning av rullstolsplats; ring Ticnet Call Center tel: 077-170 70 70. Öppet må-fre 9-18, lör,sön och helgdag 10-14 (med reservation för ändringar)

Bokning av biljetter till grupper (över 8 personer) må-fre 040-32 66 00