Biljettsläpp till helgens träningsmatcher

Publicerad 21 juni 2021 i Herr,Nyheter

Regeringen har gett klartecken att spela matcher inför maximalt 500 åskådare med sittande publik. Söndagen den 27 juni spelar herrlaget två träningsmatcher mot danskt motstånd. Klockan 14:00 spelar Malmö FF mot FC Midtjylland på Eleda Stadion och klockan 17:00 möter vi HB Köge på Malmö Stadion.

Inför den allsvenska starten genrepar Malmö FF med dubbla träningsmatcher. I den första matchen står danska mästaren FC Midtjylland för motståndet och ett par timmar senare matchas MFF mot HB Köge, klubben där en ung Jon Dahl Tomasson slog igenom som spelare.

Förtur till årskortsinnehavare
Årskortsinnehavare och medlemmar kommer att ha förtursmöjlighet till biljettköp i båda matcherna.

Malmö FF – FC Midtjylland
Söndag 27 juni 14:00
Eleda Stadion

Pris
Vuxen 100 kr
Ungdom (t.o.m. 20 år) 60 kr

Som årskortsinnehavare och medlem har möjlighet att köpa 1-2 biljetter, först till kvarn (man behöver inte ta med en annan årskortsinnehavare/medlem). OBS! För att kunna ta 2 biljetter tillsammans behöver du trycka i ”Jag accepterar spridda platser” då vissa stolar är blockerade.

Malmö FF – HB Köge
Söndag 27 juni 17:00
Malmö Stadion

Pris
Vuxen 80 kr
Ungdom 50 kr

Som årskortsinnehavare och medlem har du möjlighet att köpa 1-2 biljetter, först till kvarn (du behöver inte ta med en annan årskortsinnehavare/medlem). Vid entrén visar man upp sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett) och blir då tilldelad en numrerad plats på Malmö Stadion.

Hur köper jag som årskortsinnehavare och medlem biljett?
Biljettförsäljningen startar måndagen den 21 juni klockan 10:00 hos MFF:s biljettleverantör AXS. Då aktiveras länken i mailet du fått från oss, som du måste använda för att genomföra ditt köp.

Mailet till årskortsinnehavare skickas ut på måndag klockan 10:00. Om det inte fungerar att klicka på länken, pröva att kopiera och klistra in den i webbläsaren. Har du inte fått mailet, titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

Mailet till medlemmar skickas ut på onsdag klockan 10:30. Om det inte fungerar att klicka på länken, pröva att kopiera och klistra in den i webbläsaren. Har du inte fått mailet, titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

Alla behöver individuell biljett
Vänligen notera att alla besökare på matchen måste ha en individuell biljett (även barn under 5 år som under normala omständigheter inte behöver ha egen biljett).

Vid entrén visar man upp sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett).

Frågor
Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners