Biljettsläpp mot Riga: Allt du behöver veta

Publicerad 30 juni 2021 i Herr,Nyheter

Efter regeringens besked om höjning av deltagartaket får vi äntligen än en gång välkomna delar av vår trogna publik på en tävlingsmatch på Eleda Stadion. I morgon, torsdag 1 juli, klockan 12:00 släpper vi biljetterna till matchen mot Riga FC i kvalet till UEFA Champions League. Här följer information om biljettsläppet.

Vänligen notera att biljettlänkar skickas ut torsdagen 1 juli under förmiddagen.

Onsdagen den 7 juli möter vi Riga FC i den första kvalrundan till UEFA Champions League. Glädjande nog finns det åter möjlighet att ta emot publik på matchen inom ramen för de regler som gäller i samhället för att motverka smittspridning. Länsstyrelsen Skåne har fastställt att avståndet mellan åskådare ska vara en meter, både i sidled och framåt och bakåt, vilket gör att ett betydande antal stolar måste vara tomma. Därutöver finns krav från UEFA att vissa sektioner ska vara tomma i anslutning till de utrymmen där spelare och ledare finns under matchen. Till den här matchen kommer vi att kunna ta emot drygt 4000 åskådare.

Vem får möjlighet att boka biljett?

Eftersom vi har fler personer som har förtur än vad det finns platser har en lottning genomförts. MFF Support närvarade när lottningen genomfördes för att säkerställa att lottningen skedde på ett korrekt och transparent sätt. De som inte får möjlighet att köpa biljett till matchen mot Riga FC kommer att prioriteras vid nästa match.

VEM HAR VARIT MED I UTLOTTNINGEN?

De som har varit med i lottningen är alla årskortsinnehavare 2021 samt de som inte har årskort i år men som hade det under 2020 och då valde Europapaketet eller Supporterpaketet när det efterskänkte årskortet. Malmö FF är djupt tacksamma mot alla som hade möjlighet att efterskänka årskorten.

hUR VET JAG OM JAG FÅR MÖJLIGHET ATT BOKA BILJETT?

Alla som har lottats fram kommer att kontaktas via mejl. Där ges information om hur du går in och bokar din biljett. Det kommer att finnas möjlighet att boka biljett fram till och med måndag 5 juli innan vi går vidare i lottningslistan.

fÅR JAG TA MED EN VÄN?

Till matchen mot Riga FC kommer det inte att vara möjligt att ta med en annan årskortsinnehavare. Till första hemmamatchen i Allsvenskan kommer det däremot att finnas möjlighet att ta med en annan årskortsinnehavare och få platser i anslutning till varandra.

VAD KOSTAR EN BILJETT?

För dig som under förra året valde att ta del av vårt Europapaket är biljetten gratis. På din biljett står det därför pris 0 kronor. För övriga gäller priskategori 1 vid allsvenska matcher.  

vAR PÅ LÄKTAREN KOMMER JAG ATT SITTA?

Eftersom reglerna säger att det ska finnas många tomma stolar på varje sektion kommer alla inte att kunna få plats på den sektion ni brukar gå. Vi kommer att släppa biljetterna i olika slottider för att i görligaste mån göra det möjligt för så många som möjligt att boka biljett på den del av Eleda Stadion ni brukar vara på.

BILJETTSLÄPP I SLOTTIDEr

För att i görligaste mån låta så många som möjligt köpa biljett till den del av stadion ni normalt sett är på släpps biljetterna först i tidsintervaller till olika zoner.

Torsdag 1 juli klockan 12:00 – 16:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på långsida och långsida mitt (övre och nedre etage).

Torsdag 1 juli klockan 16:00 – 20:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på ståplatsläktaren, sjungande sitt och långsida yttre.

Fredag 2 juli klockan 9:00 – 12:00
Biljettsläpp till dig som har årskort på kortsida södra (övre och nedre etage) samt långsida yttre södra (övre och nedre etage).

Notera att alla inte kommer att kunna boka plats inom er egen zon på grund av kravet på avstånd mellan åskådarna. Ni som inte får en plats i er zon får boka biljett från fredag 2 juli, 12:00.

Fredag 2 juli klockan 12.00 – Måndag 5 juli klockan 08.00
Här kan nu samtliga som blivit utlottade gå in och boka en biljett. Här släpper vi upp alla de platser som inte blivit valda.

Vid platser kvar

Om det skulle finnas biljetter kvar efter att de utlottade haft förtur till biljettköp till matchen kommer de biljetterna att släppas till nästa grupp i lottningslistan. De har då från måndag 5 juli klockan 16:00 – onsdag 7 juli klockan 17:00 (två timmar före avspark) på sig att boka en biljett.  

Vi värnar om din hälsa!
Malmö FF tar smittspridningen på största allvar och värnar om våra supportrars hälsa. För att minimera smittspridningen är det viktigt att vi alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till.

huvudpartners

officiella partners