Biljettsläpp MFF-Dinamo, onsdag 17/8, kl 12.00

Publicerad 16 augusti 2011

Onsdagen den 17 augusti släpper vi biljetterna till allmänheten för matchen MFF – GNK Dinamo. Du köper dem via ticnet.se eller i luckorna på Swedbank Stadion. OBS! Biljetter kan endast skrivas ut som Ticketfast eller hämtas ut hos Ticnet-ombud på grund av UEFAs regler kring biljetternas utformning.

Enklast köper du biljetter på ticnet.se och skriver ut dem på skrivaren därhemma genom Ticketfast. Det går också bra att ringa Ticnet på 0771-70 70 70. Föredrar du att köpa dem på det gamla hederliga sättet har vi luckorna öppna på Swedbank Stadion mellan 12 och 19. Matchen spelas den 23 augusti med start kl 20.45.

Viktig info för svenska Dinamo-supportrar

GNK Dinamos sektion är belägen på södra sidans nedre etage. Biljetter dit säljs enbart av GNK Dinamo och du ansöker om biljett hos dem via mail. Säljs den inte slut på förköp kommer det också säljas biljetter dit på matchdagen. Det går bra för er att sitta på övriga södra kortsidan, men på norra, västra och östra läktaren kommer supportrar i Dínamos färger inte att släppas in. Så kan du inte få plats i klacken, köp på¨platserna i direkt anslutning till den, så att du inte missar matchen genom att ha köpt fel biljett.