Biljettsläpp för allmänheten till MFF – IFK Norrköping

Publicerad 08 mars 2016 i Nyheter

Jakten på Gustav VI Adolfs-pokal fortsätter och på måndagsmorgonen lottades kvartsfinalerna i Svenska cupen och det står klart att Malmö FF kommer att spela mot IFK Norrköping hemma på Malmö IP söndagen den 13 mars. Under tisdagen fick våra årskortsinnehavare möjlighet till förtur och då det blev biljetter över kommer resterande att släppas till allmänheten onsdagen den nionde mars klockan 10.00

Tack vare att Malmö FF blev en av de fyra bästa gruppettorna i Svenska cupen har MFF hemmafavör i kvartsfinalen och efter måndagens lottning står det klart att IFK Norrköpingstår som motståndare. 

Matchen kommer att spelas på Malmö IP söndagen den 13 mars klockan 14.30.

Anledningen till att matchen spelas på Malmö IP är då Swedbank Stadions gräsmattan är färdig för spel först den 19 mars.

Polisen har villkorat arrangemanget publikkapaciteten 4500 hemmasupportrar och 450 bortasupportrar.

Biljetter

Under tisdagen valde vi att ge våra årskortsinnehavare möjlighet till förtur och då det blev biljetter över kommer resterande att släppas till allmänheten onsdagen den nionde mars klockan 10.00.

Alla rullstolsplatserna såldes dock under tisdagen till årskortsinnehavare.

Pris
Vuxen: 120 kronor
Ungdom (t.o.m 20 år): 90 kronor

BIljetter kan du köpavia ticnet.se, i MFF Shopen och via andra ticnetombud.

Om det kommer att finnas biljetter kvar på matchdagen kommer dessa att säljas på plats på Malmö IP från och med två timmar innan matchstart.

Vid biljettköp via ticnet.se måste biljetten skrivas ut via ett ticnetombud och inte via egen skrivare. Biljetter som skrivs ut hemma kan kopieras upp i flera kopior och då vi inte kan använda våra biljettscanners nere på Malmö IP så är detta tyvärr inte ett alternativ.

Detta innebär även att det inte går att visa upp digitala biljetter i era mobiler, utan fysisk pappersbiljett måste visas upp.

Ticnetombud i Malmö:
MFF Shopen
Folk och Rock på Lilla torg (Öppet måndag-lördag)
Direkten på Kronprinsen (Öppet måndag-söndag)
Malmö Arena (Öppet måndag-fredag)

Malmö FF – IFK Norrköping
Kvartsfinal, Svenska Cupen
Malmö IP
söndag 13/3 klockan 14.30

huvudpartners

officiella partners