Biljettsläpp Europa League för årskort och medlemmar

Publicerad 02 september 2011

Från och med onsdag den 7 september kl 10.00 kommer medlemmar och årkortsinnehavare kunna köpa biljetter till höstens matcher i Europa League.

Från och med klockan 10.00 på onsdag kommer du som har årskort eller är medlem i MFF att kunna köpa biljettpaketet till höstens matcher i Europa League.

Årskortsinnehavare

Har du ett årskort kommer du kunna aktivera det så att det gäller för matcherna i Europa League. Här på mff.se kommer ligga en nyhet med en länk du ska följa för att komma åt AccountManager där du enkelt aktiverar kortet genom att betala för det paket som gäller på din plats. OBS! Ett mycket litet fåtal personer kan upptäcka att de blivit flyttade en aning för att ge plats åt de kamerapositioner som UEFA kräver. Kan du inte köpa ditt paket över datorn är du också välkommen till luckorna som håller öppet onsdag och torsdag mellan 16 – 20. OBS! Skulle det vara många som vill lösa det i luckorna kommer vi utöka antalet dagar vi har öppet i dem. Ingen ska behöva lida i monstruöst långa köer. Och ingen ska behöva riskera att missa sin förtur. Håll koll på köerna på MFFs Facebooksida (www.facebook.se/skanelaget)

Årskortsinnehavare med lösbiljetter

En del med årskort har lösbiljetter istället för ett fysiskt kort. Ni ringer Ticnets kundservice på 0771 – 70 70 70 och köper ert paket den vägen. Ni kommer då få biljetterna via Ticketfast. Fungerar inte den lösningen för er är ni välkomna till luckorna som inledningsvis har öppet onsdag och torsdag mellan 16 – 20. OBS! Skulle det vara många som vill lösa det i luckorna kommer vi utöka antalet dagar vi har öppet i dem. Ingen ska behöva lida i monstruöst långa köer. Och ingen ska behöva riskera att missa sin förtur.  Håll koll på köerna på MFFs Facebooksida (www.facebook.se/skanelaget)

Medlemmar

Som medlem köper du enklast din biljett genom att logga in på mff.se med sin medlemslogin. Du kommer då åt en medlemssida där det ligger en länk till ticnet.se som ger dig möjlighet att köpa EL-paket på de platser som inte är upptagna av årkortsinnehavare eller blockade av andra skäl. Kan du inte komma åt dina biljetter den här vägen är du välkommen till luckorna på onsdag och torsdag mellan 16 – 20. OBS! Skulle det vara många som vill lösa det i luckorna kommer vi utöka antalet dagar vi har öppet i dem. Ingen ska behöva lida i monstruöst långa köer. Och ingen ska behöva riskera att missa sin förtur. Håll koll på köerna på MFFs Facebooksida (www.facebook.se/skanelaget)

Allmänheten

Biljettpaketen kommer att säljas även till allmänheten. Men först efter att medlemmar och årskortsinnehavare haft möjlighet att köpa sina biljetter. Håll utkik på mff.se i nästa vecka så kommer information om när vi släpper resten av biljetterna.

Paketpriser:
Norra Läktaren (Ståplats) ungdom: 300 kr
Norra Läktaren (Ståplats) vuxen: 445 kr
 
Kortsida ungdom (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 445 kr
Kortsida vuxen (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 595 kr
 
Långsida ytterkant: 795 kr
 
Långsida mitten: 995 kr