Biljettinformation om dubbelmötet mot FK Ventspils

Publicerad 25 juni 2014

Malmö FF kommer att spela mot FK Ventspils ifrån Lettland i kvalet till Champions League och idag släpptes biljetterna.

Malmö FF har igenom vår sportchef, Daniel Andersson, lagt fram förslaget att vi ska spela vår hemmamatch den 16 juli klockan 19.00 till motståndarna och de har godkänt detta. UEFA har nu sista ordet men sannolikheten att de ska ändra tid eller datum är väldigt liten.

Biljetter

Biljetter köper du i MFF Shopen eller på ticnet.se.

Du som har årskort och vill försäkra dig om just din plats till matchen kan gå in på den här länken (Du loggar in med din mailadress. Om du inte har något lösenord klickar du ”glömt lösenord”). Därigenom betalar du din biljett till din plats som kommer att aktiveras på ditt årskort. Du kan även gå in i MFF Shopen och betala för din plats för att aktivera ditt årskort. Alla årskortsplatser ligger reserverade fram till måndag klockan 23.29, de som inte blivit bokade släpps därefter till försäljning för allmänheten.

Försäkra dig om din biljett

Om du planerat att se matchen ifrån ståplats är det viktigt att vara ute i god tid. Då UEFA inte godkänner renodlad ståplats kommer vår norra läktaren att byggas om till sittplats (dock kommer det fortfarande vara en sektion där publiken står upp), detta gör att sektionen endast tar in 3000 personer.

Bortamatchen i Ventspils

Vad vi har förstått så är intresset att resa till bortamatchen väldigt stort vilket vi är jätteglada för. Vår SLO, Pierre Nordberg, är i kontakt med FK Ventspils och vi är garanterade en bortasektion som rymmer 350 personer, vid större intresse kan vi få fler platser i anslutning till bortsektionen. När och var dessa biljetter kommer att säljas är ännu inte klart och vi återkommer när vi vet mer.