Biljettinformation MFF – IFK Norrköping

Publicerad 07 mars 2016 i Nyheter

Jakten på Gustav VI Adolfs-pokal fortsätter och på måndagsmorgonen lottades kvartsfinalerna i Svenska cupen och det står klart att Malmö FF kommer att spela mot IFK Norrköping hemma på Malmö IP söndagen den 13 mars. Publikkapaciteten i kvartsfinalen kommer att vara 4500 hemmasupportrar och på tisdag släpps biljetterna där våra årskortsinnehavare kommer få möjlighet till förtur.

Tack vare att Malmö FF blev en av de fyra bästa gruppettorna i Svenska cupen har MFF hemmafavör i kvartsfinalen och efter måndagens lottning står det klart att IFK Norrköpingstår som motståndare.

Matchen kommer att spelas på Malmö IP söndagen den 13 mars klockan 14.30.

Anledningen till att matchen spelas på Malmö IP är då Swedbank Stadions gräsmattan är färdig för spel först den 19 mars.

Polisen har villkorat arrangemanget publikkapaciteten 4500 hemmasupportrar och 450 bortasupportrar.

Biljetter

Då intresset för matchen är väldigt stort och vi har begränsat med platser har vi valt att ge våra årskortsinnehavare möjlighet till förtur. 
Om det finns biljetter över efter att årskortsinnehavarna fått möjlighet till förtur kommer dessa att släppas till allmänheten.

Först till kvarn-principen råder.

Pris
Vuxen: 120 kronor
Ungdom (t.o.m 20 år): 90 kronor

Biljettsläpp för årskortsinnehavare:

Tisdag 8/3 klockan 18.00-21.00* i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

Vi kommer att checka av kundnumren på årskorten – står ovanför namnet på årskortets baksida – innan biljettköp.

En biljett per årskort.

Om du som årskortsinnehavare inte har möjlighet att ta dig ner till biljettluckorna kan du be en vän uppge ditt kundnummer och därefter köpa en biljett till dig.

Om du inte hämtat ut ditt årskort ber vi dig att antingen hämta ut det i MFF Shopen under måndagen, annars kommer vi även att ha outhämtade årskort i våra biljettluckor på tisdagskvällen.

*Alla som ställer sig i kö senast 21.00 kommer att få möjlighet att köpa biljett, förutsatt att det finns biljetter kvar.

Biljettsläpp för allmänheten:

Om det finns biljett kvar efter att årskortsinnehavarna fått möjlighet till förtur kommer dessa att släppas till allmänheten onsdagen den 9/3 klockan 10.00 via ticnet.se, i MFF Shopen och via andra ticnetombud.

Om det kommer att finnas biljetter kvar på matchdagen kommer dessa att säljas på plats på Malmö IP från och med två timmar innan matchstart.

Vid biljettköp via ticnet.se måste biljetten skrivas ut via ett ticnetombud och inte via egen skrivare. Biljetter som skrivs ut hemma kan kopieras upp i flera kopior och då vi inte kan använda våra biljettscanners nere på Malmö IP så är detta tyvärr inte ett alternativ.

Detta innebär även att det inte går att visa upp digitala biljetter i era mobiler, utan fysisk pappersbiljett måste visas upp.

Ticnetombud i Malmö:
MFF Shopen
Folk och Rock på Lilla torg (Öppet måndag-lördag)
Direkten på Kronprinsen (Öppet måndag-söndag)
Malmö Arena (Öppet måndag-fredag)

Malmö FF – IFK Norrköping
Kvartsfinal, Svenska Cupen
Malmö IP
söndag 13/3 klockan 14.30

huvudpartners

officiella partners