Biljettinformation i händelse av beslut om reducerad publik

Publicerad 13 oktober 2020 i Herr,Nyheter

I förra veckan meddelade regeringen att man backar från sitt förslag om att tillåta sittande arrangemang med upp till 500 deltagare från den 15 oktober. Men i händelse av att nya beslut fattas i frågan vill vi informera om vad som gäller i en situation med reducerad publik.

Om situationen förändras till våra resterande allsvenska hemmamatcher kommer Malmö FF att fördela tillgängliga biljetter till årskortsinnehavare och partners. Vem som får biljett avgörs då genom lottning. För att säkerställa en rättvis och transparent lottning kommer representanter från MFF Support bjudas in att närvara.

Vänligen observera att lottningen endast blir aktuell om regeringen fattar beslut om att tillåta reducerad publik.

Vad gör jag om jag som årskortsinnehavare inte vill delta i utlottningen?
Om du inte vill delta i utlottningen behöver du meddela oss detta senast fredagen den 16 oktober. Detta gör du genom att fylla i formuläret som har skickats ut till årskortsinnehavare via e-post. Har du inte fått mail? Kolla först skräpposten och kontakta sedan biljett@mff.se.

Om du har fler än ett årskort kopplat till din e-postadress svarar du nej till lottningen även för de övriga årskorten.

Det går inte att vara med i enskilda matcher i lottningen. Om du inte tackar nej till att vara med kommer du automatiskt att inkluderas i lottningen.

Vad händer om jag får en biljett?
Om du tilldelas en biljett får du besked av oss via e-post, där vi kontaktar dig med instruktioner om hur du loggar in hos vår biljettleverantör AXS och hämtar ut din kostnadsfria biljett.

Tilldelas man biljett till en match blir man borttagen från urvalet till övriga matcher. Detta för att ge så många årskortsinnehavare som möjligt chansen att se en allsvensk match på plats 2020.

Om du tilldelas en biljett men har fler än ett årskort kopplat till din e-postadress tilldelas du ändå bara en biljett.

Årskort 2021
Under normala omständigheter brukar förnyelseperioden av årskort inledas i slutet av augusti, men med tanke på den rådande situationen har vi valt att avvakta i år.

Information om årskort till nästa säsong, 2021, kommer att kommuniceras senare den här månaden.

Övrigt
Vid frågor, vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners