Biljettinformation gällande matchen mot Fulham FC

Publicerad 08 juli 2010

Biljetterna släpps tisdagen den 13 juli klockan 10.00. Köp biljett i förköp – det är billigare och du slipper köa!

När Fulham FC med Roy Hodgson i spetsen tog kontakt med sina gamla lag Malmö FF och Halmstads BK så tackade vi naturligtvis ja. Nu kommer vi tyvärr inte att kunna krydda matchen med att Roy är på plats på Swedbank Stadion utan önskar honom lycka till i Liverpool FC. Istället ser vi fram emot att möta ett mycket bra Premier Leaguelag på Swedbank Stadion.

Meriterad motståndare
Besökarna till matchen kommer den 27 juli kl 19.00 att få se ett Fulham som så sent som i maj månad spelade Europa League final mot Atletico Madrid och förlorade i förlängning. Man har en hel del intressanta spelare varav några representerat sina länder i årets VM i Sydafrika. Exempel på spelare att hålla ett extra öga på är målvakten Mark Schwarzer (Australiens VM-lag), backen Philippe Senderos, mittfältarna Danny Murphy, Damien Duff och Clint Dempsey (USA:s målskytt mot England i VM), anfallaren Bobby Zamora. Dessutom återfinns svenskarna Fredrik Stoor och David Elm i Fulhams trupp.

Köp förköp – enklare och billigare
Malmö FF har valt att lägga biljettpriserna på en så låg nivå som möjligt för den här typen av match så att så många som möjligt skall kunna se matchen. Nyhet för den här matchen är att det är billigare med förköp jämfört med att köpa biljetter på matchdagen. Man slipper alltså köa till biljettluckorna på matchdagen och det är dessutom billigare. Passa på.

Öppna sektioner och entréer
De sektioner som kommer att vara öppna är norra ståplats, sjungande sittplats och östra nedre sittplats. Skulle det behövas så öppnar vi upp fler sektioner.
Priserna gäller både sittplats och ståplats. Det är fritt att ställa eller sätta sig var man vill på dessa sektioner. Entré A och L kommer att användas. Om det behövs öppnas även entré K upp.
Supportrar i rullstol hänvisas tillsammans med sin ledsagare till entré 51.

Priser förköp på ticnet.se eller i MFF Shopen (inklusive serviceavgift)
120:- vuxna
80:- ungdomar 4-16 år (födda 1994 eller senare)

Priser i biljettluckorna på matchdagen från klockan 16.00 (inklusive serviceavgift).
140:- vuxna
100:- ungdom 4-16 år (födda 1994 eller senare)

Biljettköp matchdagen
Matchdagen kommer det att finnas fyra biljettluckor öppna på östra sidan(dessa tar kort) och två på västra sidan(endast kontant betalning)
Supportrar till Fulham FC hänvisas matchdagen till biljettluckorna vid sektion 17, entré E

Årskort
Inga årskort gäller på den här matchen

 

Välkomna!