Biljetterna till vårsäsongen släpps 4 mars till MFF:s medlemmar

Publicerad 12 februari 2010

Den 4 mars släpps vårsäsongens biljetter för medlemmar i Malmö FF i MFF Shopen på Swedbank Stadion. För allmänheten är det den 6 mars som gäller.

Vi har ett bra tryck på årskortsförsäljningen inför jubileumssäsongen 2010 och snart släpps även biljetterna till vårsäsongens matcher.

Nyhet för i år är att det finns tre priskategorier beroende på motstånd. Sektionen för bortsupportrar har flyttats till sektion 17 och familjeläktaren utgår numera från sektion 22.

Information om biljettpriser, stadionlayout samt information om var man köper biljetter hittar man här

 

Matchkategorier
Malmö FF:s hemmamatcher delas in i tre priskategorier, 1-3. Kategori 1 avser skånederbyt mot Helsingborgs IF, kategori 2 avser säsongens mest attraktiva matcher. Under 2010 gäller detta premiärmatchen (i år Örebro SK), skånederbyt mot Trelleborgs FF samt matcherna mot AIK, Djurgårdens IF och IFK Göteborg. Kategori 3 gäller alla övriga allsvenska matcher.

Ungdomspriser gäller under hela säsongen för barn och ungdomar födda 1994 eller senare. Barn till och med fyra år har fri entré i sällskap med vuxen. Barnet har då ingen egen sittplats utan sitter i knäet på den vuxne.

Biljetter till ”Sjungande sitt” – sektion 29 och 30
Sjungande sittplats på Swedbank Stadion är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill ha möjlighet att stå upp och sjunga under matchens gång. Du som köper biljett till dessa sektioner får alltså räkna med att stolsgrannarna inte alltid sitter ner.

Biljetter till sektion 17, 18, 19 och 20
Beroende på hur många bortasupportrar det kommer till respektive match kan de komma att få tillträde till sektionerna 17, 18, 19 och 20. Då vi inte vet hur många bortasupportrar det kommer från match till match kan vi inte alltid sälja biljetter till MFF:are på dessa sektioner. För de sektioner som inte upptas av bortasupportrar kommer familjeläktaren att utökas och det kommer således att säljas biljetter match för match till dessa sektioner.