Biljetterna till UEFA-kvalet släpps torsdag 08.00/12.00 !

Publicerad 09 juli 2003

Viktig information om biljetter till hemmamatchen mot Portadown. Gäller även alla årskortsinnehavare.

Som bekant säger UEFA:s regler att endast sittplatser får användas vid UEFA-cupmatcher.

Klack på Norra läktaren
Dessutom kommer, som hemsidan tidigare har presenterat, därför en del biljetter till norra sittplatsläktaren att säljas av MFF Support. Förhoppningen är att den fantastiska stämningen på så sätt ska finnas där även mot Portadown.

Vid tilldelningen av platser måste vi ta hänsyn till de åskådare som normalt sett går på sittplats och som vill sitta ner och se matchen. För att på bästa sätt försöka tillgodose allas önskemål kommer därför de biljetter som säljs av MFF Support att delas upp i två avdelningar.

Välj mellan ”stå”- och sittplats
På den ena avdelningen blir det tillåtet att stå framför sin plats. Denna avdelning kommer att vara på nästan hela sektion 6 och delar av sektion 5. Om man köper biljett till den stående avdelningen får man alltså acceptera att folk reser sig även under matchen. Naturligtvis är platserna valda så att de inte skymmer sikten för sittande åskådare.

På den andra avdelningen måste publiken sitta ner under matchen, så att alla åskådare kan se. Däremot vill vi naturligtvis gärna ha sång och stämning även på den avdelningen, på samma sätt som sjungande sittplats skapar stämning under de allsvenska matcherna. Den sittande avdelningen kommer att vara en del av sektion 5 och sektion 2.

Vi ber er som köper biljett av MFF Support att vid biljettköpet se till att köpa biljett till den avdelning ni föredrar. Information om vilka platser som tillhör vilken avdelning kommer att finnas i MFF Supports affär.

MFF Supports affär?
MFF Supports affär ligger på Östra Rönneholmsvägen 6 (vid Triangeln) och har öppet måndag-fredag 12-18 och lördag 10-15. Biljetterna börjar säljas torsdag 10 juli.

Övriga biljetter?
Biljetter till övriga sektioner, även sektion 1 på Norra läktaren, kan köpas som vanligt på Fritidsförvaltningens Stadionkontor. Här startar försäljningen den 10 juli 08.00. Man kan även köpa biljetter via ticnet.se och hos alla ATG-ombud precis som vanligt.

Observera att Malmö FF:s kansli inte säljer några biljetter.

Årskort?
Observera att inga årskort gäller på denna match men att VIP-kortsinnehavare har förtur att köpa sina platser fram till 31 juli. Dessa biljetter kan endast köpas på Fritidsförvaltningens Stadionkontor och mot uppvisande av ert VIP- årskort.

Efter detta datum släpps biljetterna till allmänheten för försäljning.