Biljetterna till UEFA-kvalet släpps den 10 juli

Publicerad 01 juli 2003

Klockan 08.00 torsdagen den 10 juli startar biljettförsäljningen till UEFA-kvalmatchen mot Portadown FC. Cirka 11500 sittplatser är till salu. Allsvenska priser gäller vilket innebär att en ungdomar tom 18 år kan se matchen för endast 50:- på Södra läktarens yttersektioner. Nästan hela norra läktaren är tänkt som en ”klackläktare” och dessa biljetter säljs i MFF Supports butik.

Hemmamatchen spelas den 14 augusti klockan 20.00

VIP-årskortsinnehavare:
Alla med VIP-årskort kommer att få ett separat brev hemskickat men följande gäller. Era platser är reserverade för Er att köpa fram till och med den 31 juli sedan släpps de fria till allmänheten. För att få tillgång till ”sin” plats måste man ta sig till Stadionkontorets biljettförsäljning samt visa upp sitt VIP-kort innan den 31 juli.

Övriga biljetter släpps alltså den 10 juli till allmänheten. Det finns ingen begränsning i antalet biljetter man får köpa och priserna är samma som en Allsvensk match.

Billiga biljetter:
Malmö FF har beslutat att hålla ”Allsvenska” priser på den här UEFA-kvalmatchen. Det innebär biljettpriser från otroliga 50:- till 160:-.

Klackläktare:
Biljetter till sektionerna 6, 5 och 2 kommer att säljas i MFF Supports butik på Östra Rönneholmsvägen 6. Det innebär att här finns drygt 1300 biljetter. Sektionerna 3 och 4 består till stor del av årskortsinnehavare och sektion 1 kommer att säljas till allmänheten. Biljetterna på Norra läktaren kostar 160:-

De biljetter som inte är sålda av MFF Support en vecka innan matchen släpps till allmänheten.

Bortalagets supportrar kommer att placeras på sektion V och X.