Biljetterna till höstens matcher är släppta och priset sänks mot Rosenborg.

Publicerad 09 maj 2005

Idag klockan 08.00 släpptes biljetterna till höstens heta matcher, bland annat två Skånederby. Sista hemmamatchen mot Hammarby lär också bli en eftertraktad godbit.

Samtidigt sänks biljettpriset till matchen mot Rosenborg.

Biljettsläpp till höstens matcher
Spelschemat på hemsidan är nu uppdaterat. Bland annat är hemmamatchen mot Djurgården samt bortamatchen mot HBK ändrad avsparkstid (20.00 ny tid).
Tänk på att matcherna framöver kan komma att ändras gällande matchdag och avsparkstid. För senaste nytt besök Malmö FF:s hemsida.

Klicka här för att komma till spelschemat

Klicka här för att få veta mer om hur du skaffar biljetter

Biljettpriset sänks mot Rosenborg
Den riktiga nerven i Royal League-matchen mot Rosenborg försvann naturligtvis i och med förlusten mot FCK. Samtidigt är det en viktig match för Rosenborg och för Malmö FF i sina förberedelser inför Champions League-kvalet.

Passa på att se två av Nordens bästa lag till ett billigt pris.

Sittplats kostar 100:- för vuxna och 60:- för barn inklusive serviceavgift.

Ståplats kostar 50:- för både vuxna och barn. Köper man förköp till kommer en serviceavgift på 10:-

För er som redan köpt biljett till det lite dyrare priset så ber vi er komma till Kulan (inte Fritidsförvaltningens Stadionkontor)så återbetalar vi mellanskillnaden vid uppvisandet av biljetten.

Detta innebär att vid uppvisandet av en 180:- biljett återbetalar vi 80:-, vid 140:- biljett återbetalar vi 40:- samt vid en 115:- biljett återbetalar vi 55:- (det blir ju 60:- med förköpsavgift)

Observera att ni som köper via ticnet och hämtar ut biljetterna hos ATG-ombud betalar ytterligare en avgift. Denna återbetalas ej.