Biljetterna till Champions Leaguekvalet släpps torsdag 10.00

Publicerad 28 juni 2011

Torsdagen den 30 juni klockan 10.00 släpps biljetterna till Malmö FF:s första etapp i Champions Leagueäventyret. Naturligtvis skall du vara på plats från början.

Malmö FF möter HB Tórshavn hemma på Swedbank Stadion den 13 juli kl. 19.00 och borta på Gundalur Stadium den 19 juli kl. 20.00 i kvalet till Champions League.

Under fyra dagar har årskortsinnehavare och personer med biljetter från HIF-matchen haft möjlighet att hämta ut en biljett till hemmamatchen den 13 juli. Cirka 5000 personer har utnyttjat erbjudandet vilket innebär att det finns gott om bra biljetter kvar till försäljning på tordag då försäljningen släpps för allmänheten. Det går INTE att utnyttja erbjudandet längre.

Biljetter köper man på ticnet.se och i MFF Shopen på Swedbank Stadion från 10.00.

*Det säljs bara 3000 platser på ståplatssektionen. På dessa biljetter står det en plats på biljetten men det är fri sittning som gäller. Kom i tid på matchdagen om du vill ha möjligheten att välja plats.

*Observera att inga biljetter säljs på rad 1-2 på nedre etage samt på övre etage vid gästande lags supportrar. Detta är av säkerhetsskäl. 

*Dessutom har ytterligare platser reserverats till media, UEFA och gästande lag.