Biljetterna till Allsvenskan går åt!

Publicerad 24 mars 2014

På söndag drar Allsvenskan äntligen igång för Malmö FF när Falkenbergs FF ska besegras. Att intresset är stort för de svenska mästarna är lätt att konstatera med tanke på försäljningssiffrorna.

Förra året spelade Malmö FF mot Halmstads BK på Swedbank Stadion i den Allsvenska premiären inför fantastiska 19 577. Vi kan redan nu konstatera att trycket inför årets hemmapremiär är större då vi sålt över 2000 biljetter mer än samma tid förra året. Just nu har vi sålt 12 831

Biljetter till söndagens match klockan 17.30 mot Falkenbergs FF köper du i MFF Shopen eller på ticnet.se

Även intresset till vår första bortamatch är stort. Den 7 april reser laget upp till Gamla Ullevi och matchen mot IFK Göteborg. Just nu är det klart att vi har med oss 875 supportrar.

Sektion A & O (Ståplats): 637 st
Sektion B4 (Sittplats): 238 st.

Du köper din biljett till bortamatchen på ticnet.se
MFF Support erbjuder tågresa ToR till Göteborg för en billig slant.

 

* * * * *

Det enklaste sättet för dig att stötta MFF är att skaffa årskort. Årskortet gäller på samtliga Allsvenska hemmamatcher och ger dig förtur till biljett i Champions League. Tänk också på att i Europaspelet är antalet ståplatser begränsade till 3000 och vi har redan sålt drygt hälften av dessa som årskort.

Kontakta oss på biljett@mff.se eller kom in i MFF Shopen så hjälper vi dig att hitta din plats på Swedbank Stadion. Tillsammans får vi ett bättre Malmö!