Biljetter till MFF – Schalke04

Publicerad 26 april 2013

Så köper du biljetterna till vårens prestigemöte på Swedbank Stadion. Malmö FF mot Bundesligafyran Schalke 04.

Tisdagen 21 maj, kl 19.00, möter MFF tyska Schalke04. För MFF är matchen en del i förberedelserna inför sommarens Europaspel.

– Vi vill spela så mycket som möjligt mot internationellt motstånd, betonar MFFs sportchef Per Ågren. Det ger oss nyttig erfarenhet och samtidigt hoppas vi att publiken uppskattar möjligheten att se andra lag än de vi brukar möta.

De tyska Bundesligaklubbarna har stormat fram i årets Champions League. Både Bayern München och Borossia Dortmund leder sina semifinaler klart efter första matchen och Schalke04 gick till åttondelsfinal.

Matcharrangemanget kommer gå i tysk anda och på samma sätt har vi förenklat prissättningen. 100 kr för ståplats och 200 kr för sittplats. Som vanligt kan man också köpa en familjebiljett för två vuxna och två barn för bara 400 kr. Ganz einfach (väldigt lätt) som det heter på tyska.

Har du årskort köper du biljett till halva priset, information kommer via mail. Har du inte fått något mail under helgen, vänligen kontakta biljett@mff.se på måndag.

Biljetter säljs via ticnet.se, Ticnetombud eller MFF Shopen under ordinarie öppettider.

Du köper din biljett på Internet här.

MFF.se sänder matchen
För er som inte har möjlighet att ta er till Swedbank Stadion men ändå vill se matchen så kommer vi erbjuda er att köpa hem matchen på MFF.se.

Mer information om streamen kommer inom de närmsta dagarna.