Biljetter till matcherna mot Dinamo Zagreb *uppdaterad tis kl 16:40*

Publicerad 09 augusti 2011

Vi arbetar för fullt med biljettsläppen till matcherna mot Dinamo Zagreb och så fort allt är klart kommer vi att lägga upp info här på mff.se. Nedan följer frågor och svar för den information vi har i nuläget.

Kommer jag som årskortsinnehavare att få möjlighet att köpa biljett till min plats?
Ja, majoriteten av alla årskortsinnehavare kommer att få möjlighet att köpa biljett till sin plats. Ett fåtal kommer vi dock att behöva boka om till likvärdig plats beroende på att vi kan behöva bygga ut pressläktaren och att vi kommer behöva bygga till ett antal nya kamerapositioner.

Kommer jag som medlem ha förtur till biljettköp?
Ja, medlemmar kommer att ha förtur för biljettköp till utvalda sektioner på Swedbank Stadion.

Hur får jag tag i biljett till bortamatchen i Zagreb?
Vi är i kontakt med Dinamo Zagreb för att lösa denna fråga och kommer att gå ut med info på mff.se när allt är klart.

Är jag garanterad biljett till matchen om jag köper flyg- eller bussresa med den officiella supporterklubben MFF Support?
Ja, alla som åker med MFF Support är garanterade biljett till matchen.