Biljetter till hemmamatcherna i UEFA Europa League

Publicerad 04 september 2018 i Nyheter

Malmö FF spelar gruppspel i UEFA Europa League i höst. Nu är biljetterna släppta till hemmamatcherna mot Besiktas JK, Sarpsborg 08 FF och KRC Genk.

Över 10 000 årskortsinnehavare och medlemmar säkrade plats till samtliga tre hemmamatcher under förtursköpet. Nu är biljetterna släppta till allmänheten!

Köp ditt biljettpaket här eller i MFF Shopen. Mellan 10:00-15:00 under lördagen säljs biljetter i biljettluckorna på Stadion (ingång 51).

Anledningen till att biljetterna säljs i paket är först och främst att vi vill ge möjlighet till supportrar att säkra sin plats till alla tre matcher – ungefär som ett årskort. Men också för att så långt som möjligt säkerställa att det är MFF:are som köper biljetter till våra hemmasektioner. Se priser här.

OBS! När du köper biljetter på https://mff.tmtickets.se/ gäller inte nödvändigtvis samma inloggningsuppgifter som till ordinarie onlineköp på Ticketmaster. Du behöver skapa ett nytt konto om du inte tidigare köpt biljett eller årskort på https://mff.tmtickets.se/.

Om det finns biljetter kvar kommer dessa att säljas som lösbiljetter vid senare tillfälle.

Malmö FF – Besiktas JK
Torsdag 4 oktober 21:00
Stadion

OBS! Besiktas JK har uppmanat Malmö FF att inte sälja biljetter till bortasupportrar. Det finns därför ingen bortasektion till denna match och åskådare som med klädesplagg eller andra attiraljer identifieras som Besiktas-supportrar kommer inte att få tillträde till matchen, även om de skulle ha biljett.

Malmö FF – Sarpsborg 08 FF
Torsdag 8 november 18:55
Stadion

Malmö FF – KRC Genk
Torsdag 29 november 21:00
Stadion

huvudpartners

officiella partners