Biljetter till första kvalmatchen

Publicerad 16 juni 2022 i Biljett,Herr

Snart är det dags att inleda kvalet till Champions League. Så köper du biljett till första kvalmatchen.

Tisdagen den 5 juli 19:00 spelar vi hemma i första kvalomgången till UEFA Champions League där vi ställs mot isländska Vikingur Reykjavik,

Förtur till årskortsinnehavare

Alla årskortsinnehavare och de med sommarpaketet kommer att få förtur till sin plats från måndagen den 20 juni klockan 10:00. Biljettlänk och instruktioner kommer via mail. Förturen är öppen till och med tisdagen den 21 juni.

Du som har årskortet Ståplats Allsvenskan kommer att få ett mail med biljettlänk först den 22 juni klockan 13:00. Detta beror på att vi vill ge möjlighet att köpa eventuellt kvarstående biljetter på ståplats.

Förtursmöjlighet via Mitt MFF

Biljetter släpps till användarna i Mitt MFF efter poängplacering. Hur många användare som får förtursmöjlighet avgörs av antalet kvarstående biljetter efter årskortsinnehavarnas förtur. Vi bedömer att det kommer att finnas god tillgång till biljetter men inför kommande kvalomgångar rekommenderar vi ändå att du som önskar förtursmöjlighet via Mitt MFF registrerar ett konto och dubbelkollar att din poängsumma är korrekt.

Du som erbjuds förtursmöjlighet får ett mail med biljettlänk och instruktioner onsdagen den 22 juni klockan 13:00. Förturen gäller till och med söndagen den 26 juni.

Om du är medlem och vill tillgodoräkna dig dina poäng för medlemskapet i förturen måste du ha ett konto på Mitt MFF.

Behöver du hjälp med registreringen kan du besöka oss i informationdisken på Eleda Stadion (ingång 7) måndagen den 20 juni 11:00-18:00 och tisdagen den 21 juni 11:00-15:00.

Allmänt biljettsläpp

Resterande biljetter släpps till allmän försäljning på mff.ebiljett.nu måndagen den 27 juni klockan 13:00. Eftersom det är samma dag som hemmamatchen mot Helsingborgs IF kan du också köpa biljetter till kvalmatchen i biljettluckorna på Eleda Stadion från klockan 17:30.

Biljettpriser

Matchen räknas som kategori 1. Se lista över biljettpriser här.

Biljetter till bortamatchen

Vi återkommer med information kring biljetter till bortamatchen så fort som möjligt.

Frågor

Hur många biljetter kan jag köpa?

Du som är årskortsinnehavare kan köpa lika många biljetter som antalet årskort du är registrerad på. Du som erbjuds förtur via Mitt MFF får tillgång till en biljett.

Kan årskortsinnehavare få dubbel förtur?

Årskortsinnehavare och de med sommarpaketet är garanterade en plats i samband med årskortsförturen. Därför inkluderas dessa inte i förturen för Mitt MFF vid hemmamatcher.

Hur fungerar förtur för familjemedlemmar?

Förtursmöjligheten avgörs av din individuella poängsumma. Därför måste alla medlemmar ha ett eget konto på Mitt MFF om de vill tillgodoräkna sig poäng för medlemskapet.

Vem kontaktar jag vid frågor?

Har du frågor kring biljetter kontaktar du biljett@mff.se

Om du har frågor kring Mitt MFF och inte hittar dina svar här kontaktar du mitt@mff.se

huvudpartners

officiella partners