Biljetter till bortamatchen mot Union Berlin

Publicerad 22 september 2022 i Biljett,Herr,Nyheter

Idag, torsdagen 22 september, startar försäljningen av biljetter till bortamatchen mot Union Berlin. Biljetterna släpps till den första förtursgruppen, användare av Mitt MFF med minst 1480 poäng.

Uppemot 4 500 MFF-supportrar tog sig till Wolfsburg för att stötta laget i sextondelsfinalen av UEFA Europa League 2020.

Union Berlin – Malmö FF
Torsdag 13 oktober 21:00
Alte Försterei

UPPDATERAT 2022-10-05: Alla vouchers är nu slutsålda.

Utväxling av matchbiljett: Utväxling av vouchers mot matchbiljetter kommer att ske i samband med hemmamatchen mot Union Berlin, 6 oktober, och hemmamatchen mot IFK Värnamo, 9 oktober. Besök biljettluckorna vid ingång 51 efter matchernas slut för att hämta din biljett.

Försäljningsstart: Biljetterna släpps till den första förtursgruppen torsdagen den 22/9 klockan 13:00. Dessa kan utnyttja förtursmöjligheten till och med söndagen den 25 september klockan 23:59. Eventuellt kvarstående biljetter släpps preliminärt tisdagen den 27 september klockan 13:00 till en andra förtursgrupp.

Antal biljetter: 1100. Vi har önskat fler biljetter men eftersom efterfrågan bland Union Berlins egna medlemmar är större än antalet tillgängliga platser på arenan har vi tyvärr inte kunnat få en utökad bortasektion.

Pris: 320 kr

Så fungerar förturen: Vouchers kommer att släppas med garanterad förtur till de högst placerade användarna i Mitt MFF enligt poängställningen den 16 september 23:59. För att vara med i det första förturssläppet krävs minst 1480 poäng. Eftersom flera användare kan ha samma antal poäng kommer det första urvalet med största sannolikhet vara färre än 1100. Kvarstående vouchers kommer att släppas med förtursmöjlighet till ett andra urval i Mitt MFF.

Onsdagen den 5 oktober klockan 13:00 släpps de sista 200 biljetterna med förtursmöjlighet till alla med minst 500 poäng i Mitt MFF, som ännu inte fått förtur. Dessa får ett mail med mer information samma dag.

Alla som köper biljett får en Bucket hat

Tack vare ett samarbete med våra supportar kommer det ingå en bucket hat till samtliga biljetter på bortasektionen. Hatten är framtagen endast för den här bortaresan och delas ut i samband med att biljettutlämningen. Bär den med stolthet, färga både Berlin och bortasektionen i de vackraste av färger och sjung fram vårt himmelsblåa gäng till ännu en oförglömlig Europakväll!

vanliga frågor

Hur många vouchers kan jag köpa?

En voucher per person.

Vad gäller för familjemedlemmar?

Varje medlem måste ha ett eget användarkonto i Mitt MFF för att kunna tillgodoräkna sig poäng till förturen. En huvudmedlem kommer endast att kunna köpa en biljett.

Hur får jag hjälp med Mitt MFF?

Läs först igenom guiden till Mitt MFF. Om du fortfarande inte fått svar på din fråga kan du kontakta mitt@mff.se för att få hjälp.

huvudpartners

officiella partners